American Club Amerikanske 1287 sorte sportssandaler til mænd

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

American Club sportssandaler er herresko i høj klasse designet til at blive brugt om foråret og sommeren. Solid fremstillet, de giver foden fuld komfort, samtidig med at de ser pæne ud på samme tid.


Den største fordel ved American Club-sandaler er kvaliteten af ​​håndværket. Fremstillet med sans for detaljer, de er holdbare og modstandsdygtige over for skader. Det øverste lag af skoen er lavet af højkvalitets tekstilmateriale, der ikke gnider eller revner - det bevarer sit originale udseende i lang tid og er behageligt at røre ved, så det ikke forårsager slid på huden.


Skoene er udstyret med en tyk sål, der garanterer komfort for foden, selv når man går på ujævnt, ubehageligt underlag. Derudover giver den praktiske lås dig mulighed for hurtigt at tage skoene på og af, hvilket gør sandalerne meget behagelige og praktiske. Fordelen ved American Club-sandaler er også en læderindlægssål – en garanti for ordentlig ventilation selv ved høje temperaturer.


American Club sportssko har også et originalt design – et moderne, sporty snit i kombination med klassisk sort får skoene til at se godt ud uanset anledningen.

  • Dominant mønster: uden mønster
  • Indersålsmateriale: Naturligt læder
  • Farve: sort
  • Ydre materiale: kunstlæder

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Transaktionen var eksemplarisk. Jeg anbefaler denne sælger !!!!!!!!!