American Club Amerikanske 1617 ungdoms sportssandaler rød sort

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Fodtøjet fra det anerkendte American Club-mærke er kendetegnet ved en perfekt kombination af funktionalitet og æstetik. Sportssandaler til ungdom ser godt ud, samtidig med at de tilbyder høj komfort. De er lette, komfortable, du kan have dem på i mange timer uden frygt for hudafskrabninger eller ligtorne.


Skosålen er solid og beskytter godt mod direkte kontakt med jorden, hvilket gør foden sikker - men samtidig begrænser den ikke sin frihed. En utvivlsom fordel er læderindlægssålen, der bruges af producenten, og som er blød og behagelig at røre ved, og som også giver tilstrækkelig ventilation, hvilket forhindrer fødderne i at svede.


Sandalerne er udstyret med en praktisk lås, der gør det muligt hurtigt at tage dem af og på - denne fordel vil blive værdsat af brugere, der planlægger et ophold ved havet.


Det øverste lag af skoen er lavet af et blødt, men slidstærkt materiale, der bevarer sit oprindelige udseende i lang tid. Det er behageligt at røre ved og forårsager ikke slid.


Skoene har en moderne, sporty stil, og takket være de anvendte farver - en kombination af grå og rød - er de også meget originale.

  • Dominant mønster: uden mønster
  • Ydre materiale: Stof
  • Indersålsmateriale: Naturligt læder
  • Farve: Rød sort

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|