American Club Herresko American 5418 marineblå flerfarvet

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

American Club-virksomheden er kendt for produktionen af ​​den højeste kvalitet til kvinder, mænd og børns fodtøj. Det tilbyder os et bredt udvalg af herresko. American Club-sko er fodtøj, der passer godt til elegante jakkesæt, men også til jeans og fløjlsbukser. Herrebrogues er fodtøj, der stadig er på mode, og som kun ændrer dets snit og det materiale, de er lavet af.


KeeShoes butik specielt til mænd vil gerne tilbyde American Club 5418 sko. De er udelukkende lavet af naturligt nubuck læder. De har snørebånd, der holder skoen bedre på benet. Indersiden er foret med højkvalitets tekstilmateriale, som forhindrer fødderne i at svede. Sålen er stabil og skridsikker. Den er modstandsdygtig over for slid og revner.


Herresko kombinerer elegance med komfort. De er perfekte til familiefester, udflugter til byen og på arbejdet. De er et vigtigt tilbehør i en mænds garderobe.

Netbutikkens tilbud omfatter også højhælede sko, der er perfekte til dig.

  • Indersålsmateriale: Andet
  • Farve: anden farve blå
  • Ydre materiale: Naturligt læder
  • Dominant mønster: uden mønster

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Det er med stor glæde, at jeg efterlader en meget positiv kommentar !!! Transaktionen var eksemplarisk, meget effektiv, stressfri !!! Varer 100% som beskrevet !!! Tak og med venlig hilsen.