Anabelle sko

Anabelle sko - et kompromis mellem komfort og elegance

Sko er en udsmykning af hver kvindes stylisering. Hver enkelt af os ved dog, at selv den bedst klædt outfit kan ødelægge dårligt udvalgte sko. Og det handler ikke kun om skoens udseende, men også om den dårlige profilering. Det moderne design af fodtøj og dets bekvemmelighed er dygtigt kombineret af mærket Anabelle. støvler mærker vil især gerne kvinder, der ikke kan lide at opgive elegance i komfortens navn.

Anabelle kvinders sko - tidløst og efter tendenser

Mærket opfylder kravene til en stor gruppe kvinder, der af faglige årsager tilbringer det meste af dagen i højhælede sko, men samtidig trives komforten. Et bredt udvalg af sko med tykkere hæl er karakteristisk for mærket - på post, blok, kile og platform. På sådanne hæle kan du nemt overleve en dag fuld af arbejde og møder.
Anabelle sko På tykkere hæle anbefaler vi især høje kvinder med en mere massiv kropsstruktur. De vil se godt ud i et sæt med en kjole eller et blyantskjørt og skjortebluse. For elskere af den såkaldte "Ubesværet smarte" vi tilbyder en bred vifte af sko og balleriner - flade eller lave hæle. Denne type sko har været klassiker i mode siden 1950'erne, da den blev brugt af Brigitte Bardot, Audrey Hepburn og andre filmstjerner. Pumper og balleriner ser især godt ud med et fashionabelt nederdel med en cirkel og med smalle bukser 7/8.

Efterårsdilemmaer - støvler eller støvler?

En særskilt kategori er støvler og Anabelle støvler. I disse modeller kan du tydeligt se inspiration fra den udødelige klassiker. Når man leder efter sko til efterår og vinter, som passer ind i alt, er det værd at blive interesseret i tilbuddet om vores mærke. Anabelle støvler de er præget af en slank og elegant linje, takket være hvilken hver fod ser neater ud. Det er et godt valg for både smarte kjoler og bukser - elegante cigarillos eller monterede jeans. Støvler mærker er mere opbygget. Blød og fleksibel hud giver komfort i brug. den Anabelle støvlerligesom i skyttegrupperne blev der også brugt en behagelig bred hæl. Det er velafbalanceret, så du føler slet ikke højden.

Anabelle husker om de seneste tendenser - når hun foreslår nye samlinger, ser hun på trends og reagerer på behovene hos stærkt beslaglagte polske kvinder. Selv om de også sætter pris på høje hæle, søger de hver dag efter komfortable muligheder. Hvis du er en af dem, skal du være sikker på at lære vores brands tilbud.