Artikler

 • 2020-02-05

Til kjoler og bukser - moderigtige sneakers, der vil understrege enhver stilisering

I tilfælde af fodtøj skal udseendet gå hånd i hånd med lethed. Helt klart det mest behagelige at have på er sportssko, der ikke behøver at være kedelige! I dag kan du finde mange interessante varianter, der vil blive en effektiv tilføjelse til enhver styling. Vi præsenterer moderigtige sneakers, der supplerer en aktiv kvindes tøj!

 • 2020-02-05

Ikoniske sko modeller af de mest populære sportsmærker

Nogle sko af stilarter gentager mode, og nogle er aldrig engang gået af mode! Langt oftest er det fodtøj, som på grund af dets komfort har et væld af loyale fans rundt om i verden. Ved du, hvilke du skal have i dit skab? Vi præsenterer ikoniske sko-modeller af de mest populære sportsmærker!

 • 2020-02-05

Pastelsportsko til foråret

Komfortable sko er en egenskab af den aktive kvinde. De skal være så behagelige som muligt at have på. Kan de dog tilpasses ethvert udstyr? For all del! Vi præsenterer pastelsportsko til foråret og rådgiver hvordan man kombinerer dem med hverdagsstiliseringer!

 • 2020-02-05

Hvordan vælger jeg gymnastiksko?

Under intens træning ser den bestemt ikke den mest attraktive ud. Stadig, når du tager et sportsantøj, skal du ikke kun tænke på komfort, men også dit udseende. Vi foreslår, hvordan man vælger gymnastiksko, så de er så behagelige som muligt og æstetiske!

 • 2020-02-05

Kvinders sportsandaler - gennemgang

Om sommeren er vi især interesserede i at have fuld komfort ved at have sko. I varmen er det let at få tryk og skrub, der kan være ekstremt ubehagelige. Imidlertid ønsker ikke enhver kvinde altid at have høje kilesandaler. Lang vandreture eller simpelthen en aktiv livsstil kræver lidt anderledes fodtøj. Hvad skal jeg bruge? Vi præsenterer kvinders sportsandaler, hvor du kan gå hvor som helst!

 • 2020-02-05

New Balance kvinder: fashionable sportssko i forskellige farver

For mange år siden stormede typiske sportssko hverdagens mode. De er komfortable, mere interessante i design og meget holdbare. De er mere og mere dristigt kombineret med forskellige stilarter, endda de mere elegante. Blandt de fashionable producenter er flere nøgle, mest berømte mærker. Vi forklarer, at New Balance kvinders sko har fået popularitet, og vi rådgiver hvordan man bærer dem!

 • 2020-01-15

Sko til kvinder, der er aktive hver dag - to forslag

Mange kvinder fører en meget aktiv livsstil, som normalt ikke er opmærksomme på behageligt tøj. Det, der betyder noget i deres liv, er hurtighed og smukke udseende. Få kvinder er klar over, at de har brug for et behageligt par fodtøj, der er i ti eller tolv timer på farten, der matcher enten et virksomhedsantøj eller et løstøj - fordi der ikke kræves en påklædningskode på arbejdet. Alle af os burde være i stand til at vælge sådanne sko. Derfor har vi to interessante forslag til dig. På den universelle!

 • 2020-01-12

Dames sportssko - moderigtige farver og interessante modeller

Hver kvinde skal have behagelige sko i sin garderobe, der fungerer i mange situationer. De, som kvinder bruger specielt villigt, er kvinders sportssko. På grund af det faktum, at tilbudet er meget bredt og hele produktsortimentet er tilgængeligt, har vi udarbejdet en kort guide til, hvordan man vælger den rigtige. Vi præsenterer kvinders sportssko i fashionable farver og interessante stilarter.

 • 2020-01-12

Kan du lide at løbe Se en række løbesko

Løb er en fantastisk måde at forbedre din figur, trivsel eller bruge fritid på. For at aktiviteten skal være tilfredsstillende, effektiv og frem for alt sikker for dig, skal du sørge for at få de rigtige løbesko. Vi har udarbejdet nogle tip til, hvordan du vælger den rigtige og en liste over praktiske modeller, som du måske kan lide!

 • 2020-01-12

Puma herresko - fodtøj til sportselskere

Mænd elsker komfort, sporty og mode, der passer til deres livsstil. De bærer jeans, t-shirts og behageligt fodtøj hver dag. Blandt hele produktsortimentet er Puma herresko anerkendt vidt. Vi har forberedt en samling inspiration til dig, som kan hjælpe dig med at finde det rigtige par til den kommende sæson!

 • 2020-01-12

Sneakers og sportssko fra kendte mærker til en rabat

Verden er forelsket i sneakers, og det er næppe overraskende. De er ekstremt komfortable, stilfulde og passer til alle - uanset alder eller smag. Butikkerne tilbyder en bred vifte af fodtøj af denne type, men hvis du ønsker en attraktiv pris, lærer du fra denne artikel, hvordan du finder sneakers og sportssko fra kendte mærker til en rabat. Vi inviterer dig til at læse!

 • 2020-01-12

Vinter i New Balance og komfortable hverdagssko

New Balance er et amerikansk firma, der er en af ​​verdens største producenter af fodtøj samt sportsbeklædning og tilbehør. Mærkets tilbud inkluderer New Balance vinter og helårssko til alle - kvinder, mænd såvel som børn! Så vi har udarbejdet en kort guide til, hvordan du vælger de rigtige New Balance-sko til sæsonen!

 • 2020-01-12

Herresportssko fra kendte og gode mærker

Det er almindeligt kendt, at mænd elsker behagelig, sporty og afslappet stil. Det er næppe overraskende - hverdagens komfort er ekstremt vigtig. Hvis fodtøj derudover skal være moderigtigt, lavet i højeste kvalitet, er det værd at kigge efter modeller fra velrenommerede producenter. Vi præsenterer mænds sportssko fra velkendte og gode mærker med tip til, hvordan du vælger den model, der passer til dig!

 • 2020-01-09

Hvordan vælger jeg sko til kjoler?

Mange damer elsker kjoler og nederdele. De giver op af bukser af mange grunde, inklusive ubehag og modetøj ifølge dem. Kjoler er en helt ny måde at vise din stil på - helt anderledes end jeans. Nogle gange er det imidlertid svært at vælge fodtøj. Og det er ikke kun velegnet, men også varmt i kolde måneder og varmt - at arbejde i otte timer på kontoret. Derfor skal sko udføre to hovedfunktioner - være komfortable og æstetisk matche den stil, vi har valgt.

 • 2019-12-14

De bedste sko til nytårsaften

Nytårsaften er en af ​​de mest forventede dage i året. Det er værd at huske, at det er lige så vigtigt at vælge de rigtige sko som den rigtige kjole. Hvis du vil skinne den aften, så finder du i dette indlæg bestemt noget for dig selv.

 • 2019-12-08

Ubehageligt fodtøj? Hvordan vælger man de rigtige indlægssåler?

Ubehageligt fodtøj er mange menneskers bane. Den valgte model ser smuk ud, vi er glade for at sætte den på i vores stilisering, men efter et par timer viser det sig, at det ikke var den bedste beslutning. Hvordan håndteres denne situation? Du kan købe nye sko eller vælge en billigere løsning, som vi behandler nu. Vi foreslår, hvordan man vælger de rigtige indlægssåler!

 • 2019-12-08

Hvilke wellies for et barn i efteråret regn?

Nogle gange får smukke gyldne efterår et andet ansigt og bliver til en kølig, ubehagelig plys. Når dette sker, skal du have det rigtige fodtøj, ligesom dit barn. Vi rådgiver dig om, hvilke regnstøvler du skal vælge til dit barn i efteråret vejr. Husk, at disse ikke kun skal tilpasses vejrforholdene, men også behagelige og pæne. Lær vores tip at kende!

 • 2019-12-08

Hvordan håndteres ubehageligt fodtøj?

Undertiden er det ikke helt tilfredsstillende at købe fodtøj. Selv hvis skoene opfylder vores æstetiske behov, kan de være ubehagelige, når de bæres. Lurer du på, hvordan du skal håndtere ubehageligt fodtøj? Derefter kendes vores guide, hvor vi præsenterer 5 praktiske tip!

 • 2019-12-08

Hvordan bliver du vant til at gå i høje hæle?

Hver dag fokuserer du på komfort og bruger flade sko, men muligheden kommer, når du ikke klarer dig uden høje hæle, kiler eller hæle? Du ved, at det ikke er dit stærke punkt at gå i høje sko - du svimler, dine ben gør ondt, og i stedet for at tænke på begivenheden, drømmer du kun om at pynte dem som behagelige? I dette tilfælde skal du læse vores guide, hvor vi foreslår, hvordan man vænner sig til at gå i høje hæle!

 • 2019-12-08

Hvordan bruges støvler? Tre forslag til moderigtige stilarter

Støvler har været et modetreff i mange år. Det er svært at forestille sig en kvindes garderobe uden denne type fodtøj. De ser elegante ud, er komfortable og passer godt sammen med næsten enhver styling. Damer har dem på kjoler, nederdele, jeans, elegante bukser og endda træningsdragter. Vi præsenterer tre forslag til moderigtige styliseringer ved hjælp af støvler!

 • 2019-12-08

Stilfulde kontorssko til ham

Mænd, der arbejder på kontorer, er ofte forpligtet til at klæde kode. En dragt eller elegant bukser og shirt kræver passende fodtøj. Vi har forberedt en samling af oplysninger om, hvordan man vælger komfortable og moderigtige ting. Vi præsenterer stilfulde kontorssko til ham!

 • 2019-12-07

De bedste kvinders sko til helligdage

I det forrige indlæg gav jeg forslag til mænd til de kommende lejligheder, men kvinder har normalt flere muligheder at vælge imellem. Julaften nærmer sig hurtigt, og før du ser tilbage vil den første stjerne lyse op. Leder du efter noget mere elegant, men også nyttigt i resten af ​​året? I så fald finder du her noget interessant.

 • 2019-11-29

Hvordan vælger man elegante sko til mænd?

Jul og nytårsaften nærmer sig mere og mere, så det er værd at købe elegante sko til disse lejligheder nu. Der er mange muligheder på markedet, men hvilken betaler sig mest? I denne artikel finder du information, der giver dig mulighed for at vælge et godt valg af fodtøj, så det købte fodtøj tjener dig flere år.

 • 2019-11-11

Martensy, det mest behagelige fodtøj til efterår og vinter

Med stigningen i interessen for mode i 90'erne i det forrige århundrede har martner vundet popularitet. På trods af at de blev designet kort efter 2. verdenskrig i Tyskland, gik de faktisk aldrig af mode. Du forbinder dem måske mest med punk og grung, men de er ikke kun sko til teenagere. I denne artikel finder du information om dem og flere stylingforslag.

 • 2019-11-03

Hvordan passer man på lædersko?

Lædersko kræver omhu og opmærksomhed. Hvorfor? Dette skyldes primært, at vi bruger meget mere på sådan fodtøj end på plastisk fodtøj. Så vi vil forlænge deres liv. Den anden grund er brugervenligheden - lædersko er ekstremt behagelige, tilpasser sig foden og garanterer glæden ved at bære, selv når vi har dem på vores fødder i timevis. Så vi foreslår, hvordan man plejer lædersko for at sikre deres levetid? Lær vores tip at kende!

 • 2019-11-03

Casual sko til afslappet styling - hvordan man tager dem?

Alle har deres egne præferencer for den stil, de klæder sig i. Hvis du vælger hverdagens mere løse og behagelige kombinationer, skal din garderobe ikke mangle sportssko. Vi rådgiver om, hvordan man kombinerer dem med afslappet styliseringer og afslører, hvilke modeller der er hit i denne sæson!

 • 2019-11-03

Glatte fødder, skrubbe, majs - hvordan man vælger sko for ikke at lide?

Af æstetiske grunde og mode kan du ofte udsætte dine fødder for ubehageligt fodtøj, såsom for høje hæle eller sko i en uovertruffen størrelse. Ubehagelige og usunde sko kan føre til smertefulde abrasioner, majs og endda halluer. Af denne grund er det værd at huske, at det er en investering i dit helbred at tage sig af dine fødder. Kontroller, hvordan du vælger sko, så du ikke lider.

 • 2019-11-03

Efterårstøvler - hvad skal man vælge?

Ferien sluttede umærkeligt. Dagene bliver kortere, køligere og dyster. Så det er på tide at skifte din garderobe, så den passer til efterårsvejret. Sko af god kvalitet spiller en vigtig rolle her - de skal være behagelige, varme og helst vandtætte. Det kan ikke skjules, at vejret i efteråret kan tage sin vejafgift. Vi foreslår, hvilke støvler der skal vælges i efteråret, og hvilke modeller der i øjeblikket er varme!

 • 2019-11-03

Støvler til hård vinter - hvad skal du vælge?

Vinteren har været overraskende drivere i årevis. Selvom kolde måneder kommer, og det er tid til at sætte vinterdæk på - er chaufførerne overrasket. Lad det ikke overraske dig med hensyn til mode. Sørg for, at du har vinterstøvler på forhånd. Disse skal være varme, vandtætte og ekstremt behagelige. Vi foreslår, hvad der vil være bedst for kvinder, og hvilket for mænd!

 • 2019-11-03

Let gåsko på arbejdet

Efterår og vinter er den tid på året, hvor vi er tvunget til at bære tunge, varme og vandtætte sko. Takket være dette vil vi sikre ordentlig termisk komfort og reducere risikoen for forkølelse. Det er dog svært at forestille sig at bruge hele dagen i sådanne sko. Så vi foreslår, hvilke lette vandresko på arbejdet der er bedst. Vi præsenterer modeller der passer til både mænd og kvinder.

 • 2019-11-03

Sportssko i afslappet stil

Sneakers, sneakers, sneakers, sneakers - der er mange typer sportssko. De har alle én ting til fælles - bekvemmelighed. Så det er svært at bære dem kun til aktiviteter eller sport, da du kan bruge det hver dag. Så sportssko er perfekte til afslappet styliseringer. Hvordan sammensættes de? Hvilke modeller skal du vælge for at se stilfuld ud? Lad os se!

 • 2019-11-03

Hvordan fjernes skimmel fra skoene?

Når du forbereder sko til den nye sæson, kan du støde på en ubehagelig overraskelse. Hvid belægning på sko, let mærkbar, især på en sort sko, kan vise sig at være skimmel. Nogle gange er raidfarven grå, grønlig eller brun. Du vil helt sikkert genkende det ved den ubehagelige muggen lugt, der er karakteristisk for kældre. En sådan form kan findes på både naturligt og plastisk fodtøj. Hvordan skal man håndtere hende? Hvordan fjernes skimmel fra skoene?

 • 2019-10-29

Hvordan vælger du efteråret 2019-trends til din stilisering?

Normalt behandles sko som en tilføjelse til stiliseringen, men denne sæson er der så mange skøre muligheder, at det er værd at prøve noget nyt. Hvis du er bange for, at disse typer variationer ikke er egnede til daglig brug, vil denne artikel ombestemme dig.

 • 2019-10-16

Hvordan vælger jeg sko til bukser?

Jeg kender ikke en kvinde, der ikke ville have mindst et par bukser i sin garderobe, og du har dem sikkert også. I livets intensitet er de meget mere praktiske end kjoler og nederdele. Du må nogensinde have spekuleret på, hvilke sko du skal vælge til en bestemt model for at se bedst ud, og denne artikel hjælper dig med det.

 • 2019-10-04

De mest trendy kvinders sko til efteråret 2019

Efterårskalenderen startede for nylig, og de første gule blade dukkede op på træerne, hvilket betyder den sidste klokke til at købe nyt fodtøj.

 • 2019-09-16

Efterårssko - pas på sko lavet af forskellige materialer

Fortsætter vi den forrige artikel, overvejer vi denne gang at forberede andre efterårssko til alle regnfulde ekspeditioner. I vores garderobe har vi bestemt en bred vifte af fodtøj, som du har brug for at passe på en ordentlig måde. Ikke hver person bruger også læderpartikler. Lad os overveje, hvordan vi passer på andre sko kort før sæsonen.

 • 2019-09-09

Lædersko - hvordan tager man sig af dem?

Lædersko er et must i næsten hver efterårssæson. Takket være dem kan du vælge fantastiske styliseringer og samtidig garantere, at skoene kan modstå de hårdeste vejrudsving. Du kan dog ikke lade læderfodtøjet være alene. Hvad betyder det nøjagtigt? At det er værd at passe dem på flere forskellige måder. Takket være dette udvider vi fornøjelsen ved at gå i dem gennem hele efteråret.

 • 2019-09-03

Hvilke vinter bryllup sko?

Vinteren er ikke det mest populære tidspunkt at gifte sig. Nogle par beslutter sig imidlertid for at blive gift i vintersæsonen på grund af den korte frist, lavere pris eller blot præferencer. Så opstår spørgsmålet blandt gæsterne - hvilke vinterbryllupsko? Skal du tage sko til en forandring? Eller måske jeg kan bruge pumper eller sko? Vi fjerner enhver tvivl og rådgiver, hvilken model vi skal vælge!

 • 2019-09-03

Hvilke sko til et sommerbryllup?

Sommeren er bestemt den mest populære tid til bryllupper. De unge nyder villigt den charme af vejr, der tilbydes i denne periode. For gæster er det også et praktisk tidspunkt - helligdage er til gavn for helligdage og ture, og vejret udenfor tilskynder til at mødes med kære og feste til daggry. Spørgsmålet opstår imidlertid - hvilke sko til et sommerbryllup! Vi har besluttet at indsamle de vigtigste oplysninger for at hjælpe dig med at tage denne beslutning. Her er vores tip!

 • 2019-09-03

Hvilke sko til et forårs bryllup?

Stigende dage, højere temperaturer og stærk skinnende sol gør foråret til den ivrig valgte sæson til bryllupper. Fra midten af ​​marts til juni varierer vejrmønsteret meget, hvorfor der er tvivl om, hvilke sko der skal bæres i foråret. Så vi besluttede at forberede en håndfuld inspiration, som vil hjælpe dig med at tage en beslutning. Vi rådgiver dig om, hvilke sko til et forårsbryllup der fungerer for damer og herrer!

 • 2019-09-03

Hvilke sko til et bryllup om efteråret?

Det gyldne polske efterår - solen er svagt dæmpet, bladens gyldne farver og stadig relativt høje temperaturer betyder, at september og oktober er måneder, hvor unge par beslutter at løfte om at elske til graven. Dog undertiden skuffer vejret, så bryllupsgæster spekulerer på, hvilket udstyr de skal forberede sig til dagen. Vi rådgiver dig om, hvilke sko til et bryllup om efteråret vil være de bedste!

 • 2019-08-19

Køber vi for mange sko?

Dette spørgsmål stilles ikke kun af damer, men også herrer. Sko er den del af klædeskabet, der aldrig er for meget, især da årstiderne skifter så hurtigt. Og sommervejret er ikke altid smukt og varmt. Vi er allerede blevet mødt af august - en måned, hvor flere og flere storme og kraftige regn forekommer.

 • 2019-08-12

Hvornår skal man begynde at se efter efterårsko?

Vi stiller dette spørgsmål - JA! - lige nu. Selvom det kun er medio august, er det værd at kigge ind i dit skab på dette tidspunkt. Måske er feriesæsonen forbi, men vi har tid til at gøre oprydningen før efteråret.

 • 2019-08-04

Elegante ankelstøvler til kvinder

Elegante ankelstøvler til kvinder er i øjeblikket en af ​​de mest populære typer fodtøj. Valget er enormt - både støvler på kilen eller på stolpen såvel som komfortable wellies kan stiliseres, så de ser elegante og elegante ud, og på samme tid var de meget funktionelle. Det er vigtigt at vælge fodtøj, der er af høj kvalitet, holdbart og stabilt. Vi foreslår, hvad elegante kvinders ankelstøvler er værd at vælge denne sæson!

 • 2019-08-04

Hvilke ankelstøvler til børn?

Det er ikke så let at vælge de rigtige babysko. Bekymret for vores børns sikkerhed ønsker vi at vælge sådant fodtøj, der vil sikre den højeste komfort, fodens stabilitet og ikke vil gnide eller svække barnet. Et vigtigt aspekt er også det passende materiale, som de er lavet fra. Et godt valg, der vil sikre tilstrækkelig stabilitet for børns fødder, er ankelhøje støvler. I artiklen herunder rådgiver vi dig, hvilke sko der skal være bedst til børnenes ankel.

 • 2019-08-04

Hvilke sko til sommeren?

Om sommeren er garderoben fyldt med farverige, luftige kjoler og korte shorts. Så snart temperaturen stiger op, erstatter vi hele garderoben med en let og behagelig. Mange kvinder undrer sig imidlertid over, hvad sommersko er bedst at beslutte. Det er vigtigt, at de er luftige og behagelige at have på, men også moderigtige og lavet af passende materialer. Vi kommer for at hjælpe og foreslår, hvilke sommersko der skal vælges denne sæson!

 • 2019-08-04

Hvilke sko i bjergene til børn?

Når du vælger en bjergtur med børn, undrer vi os ofte over, hvad fodtøj du skal vælge. Vi ønsker, at det skal være behageligt, behageligt og holdbart. Det er også vigtigt at give barnets fod tilstrækkelig stabilisering og dæmpning. Vi præsenterer vores forslag til sko i bjergene for børn.

 • 2019-05-07

Moderigtigt og praktisk fodtøj til sommer svømning 2019

Adgang til udenlandske ture betyder, at selv for os polakker kan sommeren vare et helt år. Selvom den officielle sæson kun begynder i begyndelsen af ​​juni, vælger mange vacationers at ferie i april eller maj. Husk at tage praktiske svømme sko til turen. Hvis vi ønsker at bede om chic i hotellets område, lad os vælge en af ​​de fashionable modeller til dette års ferie.

 • 2019-05-07

Hvordan trådte tappene ind i canon af kvinders mode?

Når vi forestiller os, hvad en smuk, selvsikker og sexet kvinde ser ud, er hovedstedet i billedet taget af stifter. Høje hæle, som ifølge modehuse ikke skal være mindre end 9 centimeter, er blevet et ønskeligt element i kjolekode i store virksomheder og en værdifuld attribut af kvindelighed under datoer. Hvem opfandt hælene og hvordan kom denne type fodtøj ind i fashion canonen?

 • 2019-05-07

Hvordan ser man feminin ud i karbonat?

Tungt massivt fodtøj modeleret på militære modeller, der primært er forbundet med subkulturer koncentreret omkring bestemte musikgenrer - rock, punk og metal. Sådan kan du beskrive din ler i et nøddeskal. Sko med en karakteristisk binding, høj læder overdel og solide soles elsker tusindvis af teenagere og voksne - kvinder og mænd rundt om i verden. Vi foreslår, hvordan man opretter stiliseringer med glas i hovedrollen, at deres ejere ser og føler sig feminine.

 • 2019-05-07

Hvilke sneakers til småbarnet vil være de bedste?

Sneakers kom permanent ind i fashion canon for børn og voksne. Dette komfortable sports fodtøj passer til mange stilarter. Forældre er glade for at købe sneakers til deres børn, fordi de er lette at sætte på, de er lyse og ser godt ud på foden. Hvad skal man se efter, når man leder efter de perfekte sko, og hvad er de bedste sneakers til et lille barn?

 • 2019-05-07

Hvilke cykelsko vil være det bedste?

Begyndelsen af ​​foråret er den bedste tid til at starte cykelsæsonen. Fritidshest med tohjulet kræver ikke specialiseret udstyr. Hvis nummeret på måleren øges hver dag, er det værd at tænke på cykelsko. Takket være dem vil det være en fornøjelse at flytte på to hjul. Hvilket fodtøj til cykling vil være det bedste?

 • 2019-05-07

Start sommeren stilfuldt - vælg fashionable sko til shorts

Hver sommer, når varmen hælder fra himlen, tænker modeelskere på, hvordan man kan kombinere et stilfuldt look med en følelse af komfort. En interessant ide er at skabe en styling med stilfulde shorts i hovedrollen. Korte bukser er villigt udvalgt af både mænd og damer og udgør et obligatorisk element i sommer tøj. Vi foreslår, hvilke sko der passer bedst til shorts i den kommende sæson.

 • 2019-05-07

Vi vælger de første sko til barnet

At vælge de første sko til et barn kan blive en udfordring for forældre. Mange ortopædkirurger rådes til at pynte pjcens fødder klar til at tage de første trin i korrekt matchede sko. Forældre har ofte tvivl og spekulerer på, hvad fodtøj skal vælges, så barnet lærer at gå ordentligt. Vi foreslår, hvad de første babysko vil være de bedste.

 • 2019-05-07

De smukkeste sko til første kommunion

Hver mor drømmer om, at hendes barn ser smukt og elegant ud under første kommunion. I maj kan du beundre smukt klædt børn samlet foran kirkerne - piger klædt i hvide kjoler med kranse vævet i hår og drenge i dragter. Vi foreslår, hvilke sko der vil være bedste for et barn til Det Første Kommunal.

 • 2019-05-07

Vi vælger stilfulde mænds sandaler til sommer

Når varmen hælder fra himlen, og byen er dækket af glød af varm luft, er gå i dækning af sko en virkelig slagtning. Fashion canons har for længst ændret sig, og sandaler er blevet et vigtigt element i urban styling. Mændene fra Middelhavslandene har stor indflydelse på sommertendenser. Mændene der mestrer skabelsen af ​​komfortable og fashionable stileringer. Vi foreslår, hvilke sandaler en elegant mand kan bære.

 • 2019-05-07

Hvor kom sneakers fra? Historien om de mest populære sportssko

Sneakers er utvivlsomt et af de mest populære og mest brugte sko. De kombinerer generationer og erhverv - de bæres af rockstjerner, skuespillere, journalister, bloggere, såvel som folkeskolebørn. Mode til de karakteristiske, hvide såler har været i verden kontinuerligt i flere årtier. Hvor kom sneakers fra, og hvad gjorde dem så berømte?

 • 2019-05-07

Vi vælger de bedste sko til en damedragt

Coco Chanel og Greta Garbo, da de lånte dragter fra mænds garderobe, vidste hvad de gjorde. Damer ser godt ud i bukser i racket og jakker. Dette sæt er en behagelig uniform, der kan frit styliseres. Det fungerer godt under officielle arrangementer og sociale sammenkomster. Vi foreslår, hvilke sko der passer bedst til en damedragt.

 • 2019-03-31

De mest fashionable dames løbesko i foråret 2019

Foråret kommer til os om et par uger. Byparker og pladser bliver fyldt med vandrere og elskere af udendørs sport. Varmere måneder er en god tid til at starte eventyret med at løbe i marken og arbejde på figuren før sommeren. Det vigtigste er korrekt forberedelse til jogging. Vi foreslår, hvad kvinders sko vil være den mest fashionable i foråret 2019.

 • 2019-03-31

Vi vælger universelle sko til at tage en forretningsrejse

En tur til en forretningsrejse kræver pakning af passende tøj og tilbehør. På stedet skal vi elegant præsentere under officielle møder og fritid, som sikkert vil blive planlagt af arrangøren. Det betyder, at i en godt pakket kuffert skal være formelle sæt og afslappet tøj. Vi foreslår, hvad kvinder og mænds sko skal vælge en forretningsrejse, at føle sig godt tilpas og se godt ud.

 • 2019-03-31

Vi leder efter de mest komfortable wellington støvler til de små på foråret

Ankomsten af ​​foråret er en tid til vandreture og udendørs aktiviteter for de yngste. Som skandinaverne siger - der er ikke dårligt vejr, kun upassende tøj. Derfor forsyner vi vores børn med moderigtige forårsstøvler, hvor de små vil kunne gå på vilje under regnfulde forårsdage og at bade i pytter. Vi rådgiver dig om, hvordan du vælger babybrøndene for at være behagelige og nyd de yngste.

 • 2019-03-31

De mest komfortable sko til udenlandske ture

At tage til udlandet er en fantastisk mulighed for at lære om forskellige kulturer, opdage smag og beundre den smukke udsigt. Det er bedst at udforske nye steder på egen hånd, ved hjælp af lokale transportmidler eller bare gå. Uafhængige ekspeditioner, hvor udenlandske lande lærer hinanden på egen hånd, er en pålidelig måde at skabe minder på. Når du planlægger en rejse i udlandet, skal du passe på passende fodtøj. Vi hjælper dig med at vælge sko, der vil fungere bedst under turistrejser.

 • 2019-03-08

Atleter sko - hvordan starter vi foråret?

Endnu engang vender vi tilbage til emnet sportssko. Ikke underligt - i år er det værd at satse på sportlig, sund aktivitet, takket være, at vi vil genoplive efter vinteren. Løb og cykling bliver mere og mere populære, samt forskellige typer holdspil. Så lad os finde os i alt dette. Brug også vores sportssko, der anbefales at købe!

 • 2019-03-01

Mænds sko i foråret - hvad er moderigtigt, hvad er det behageligt?

Mine herrer, det er tid for dig! Foråret nærmer sig hurtigt. Damer har allerede lavet det første udvalg af sko og ved hvad de kan forvente i den nye sæson. De ved også, hvad de skal købe for at føle sig smukke og fashionable, uanset årstiden, selv den mest regnfulde. Og mænd? De kan ikke efterlades!

 • 2019-02-23

Hvordan plejer du suede sko til at se perfekt til trods for tidens forløb?

Suede sko har haft unflagging popularitet i flere år. Denne type fodtøj er stor, og veldesignede kvinder og mænds modeller fortjener opmærksomhed. At holde damp af dette materiale ren kræver lidt mere arbejde end i kornlæder. Suede charmen ligger i sin smukke tekstur og blødhed, og derfor bør vi huske om korrekt imprægnering og pleje af fodtøj næsten efter hver antagelse. Vi rådgiver om, hvordan man lærer at tage sig af et par ruskind, så rengøringen tager lidt tid, og skoene ser godt ud i lang tid.

 • 2019-02-23

Hvordan vælger pins til at danse i dem en hel prom og mange bryllupper?

For mange gymnasieelever er en prom en mulighed for at vælge de første pins i livet. Pumper på en tynd søjle fortryller med deres charme. Disse tidløse sko er meget stilfulde i kombination med en elegant kjole, de er også en måde at føje kvindelighed til hver teenager. Vi anbefaler, hvad du skal kigge efter, når du vælger stifter, så de ikke viser sig at være et køb til en fest.

 • 2019-02-23

De mest fashionable kvinders sko i foråret 2019

Temperaturen udenfor indikerer midt på vinteren, men på catwalks kan du mærke klare vindstød. Vi ser frem til næste sæson. Vi kan gøre vores forventninger mere behagelige ved vores første forårshopping. Nedenfor foreslår vi, hvad de mest fashionable sko vil være i foråret 2019!

 • 2019-02-23

Vi vælger elegante herresko perfekt til et prom og gymnasium diplom

Vi vælger de første elegante sko til en dreng oftest for kommunion og en eksamen i slutningen af gymnasiet eller grundskolen. Hvis der ikke er mange officielle lejligheder i en ungs liv, vil vi oftest være i det sidste år, inden det næste par vælges igen. Baren er suspenderet meget høj - skoene skal tilfredsstille teenageren og være så alsidige og komfortable, at de kan lægges på prom og eksamener. Vi rådgiver dig om, hvordan du vælger de bedste sko til en high school graduate.

 • 2019-02-15

Sko trivia - se om du kender det!

Vi står overfor en anden, anden artikel fra serien af fodtøjs trivia. Undtagelsesvist vil vi gå lidt tilbage i tiden, først huske alderen tættere på os og slutte med figuren af Marie Antoinette. Før det kommer, er det værd at spørge dig selv, om sko kan være ... et symbol på lykke? Ja! Det viser sig, at i Asien er meget ofte smukke stifter indlejret i bygningerne, når de bringer dem. De skal bringe velstand til nye beboere!

 • 2019-02-08

Støvler af succes - timberland

Du vil helt sikkert finde disse karakteristiske sko i en gul, næsten sennepfarve. De er et symbol på succes i fodtøjsindustrien. Timberland blev født i Amerika, præcis i USA for omkring 50 år siden. Deres popularitet er imidlertid ikke aftagende, tværtimod - fashion designerne bruger stadig oftere dem til deres stiliseringer, uanset hvor tid de blev skabt. I øjeblikket er timberland også et symbol på gode, slidstærke sko, som ikke er værd at give op.

 • 2019-01-30

Hvor mange par sko skal vi have i vores skab?

Dagens emne i vores næste tekst er spørgsmålet om antallet af sko. Kvinder har det bedste svar - jeg har stadig for lidt. Herrer har ikke brug for så meget fodtøj, men nogle gange er det værd at splurging og spekulerer på, om nogle sko ikke mangler os nogle gange? Og det er bestemt! Vi bør have sko ikke kun til hverdagsløb, mindst to par, men også sko til særlige arrangementer eller festligheder. I kvindernes garderobe vil hæle eller lavhælede sko være obligatorisk og fremhæve kjole. Og for mænd, lakeret, elegante sko er grundlaget uden som du ikke kan flytte!

 • 2019-01-18

Vi vil fortælle dig om sko - fem sko trivia, som er værd at vide!

Elsker du sko ligesom os? Sikkert! Derfor slutter denne arbejdsuge med en kort introduktion om ikke så meget om sko og deres slags, men interessante fakta om sko. Hvis du vil lære nogle interessante fakta, inviterer vi dig til at læse den første af denne type blogindlæg på ButyModne.pl blog!

 • 2019-01-13

Hjemmesko - tøfler, trøjer, tøfler

De er normalt forbundet med huset, de bringer kun gode minder tilbage og beskytter mod et koldt gulv, især om efteråret eller vinteren. Uden dem er det bare svært. Bare fødder kræver en anstændig binding, og sokker glider på dansegulvet. Et logisk og praktisk valg vil være køb af tøfler, hvilket vil gøre os lykkelige. Husk ikke at købe dem kun til børn - Designfriheden gør det også for voksne at bære dem.

 • 2019-01-09

De mest komfortable sne støvler til de små

Vinteren er den perfekte tid til at opbygge barnets immunitet. Lad os ikke opgive at gå og udøve fælles aktiviteter udendørs - at lave en snemand eller kaste snebold - selv når sneen er nær sneens vindue, og kulden klemmer os i næsen. Lad os tage sig af passende tøj, så vores barn ikke overophedes eller sveder. Sko er også vigtigt, takket være, at du kan krydse de snedækkede fortove og springe ind i snowdrifts. Hvad vil være de bedste sne støvler til flereårige?

 • 2019-01-09

Moderigtigt vinter mand - stilfulde mænds fodtøj

I sidste kvartal af året, når du skal implementere salgs- og købsplaner, bevæger vi os rundt i byen hver dag og forsøger at se professionel og repræsentativ på møder med kunder. I ugunstige vejrforhold, lad os passe på et af de vigtigste elementer i outfitet, hvilket hjælper os med at gøre et godt første indtryk - til sko. Det rigtige fodtøj skal være varmt, ikke optøet i regnen, komfortabelt og frem for alt stilfuldt. Vi foreslår, hvilke sko der vil være det bedste til vinteren for en fashionabel mand.

 • 2019-01-09

Hvilke sko passer bedst til børnehave?

Dagen, hvor vores barn går til børnehave for første gang, er en stor begivenhed. Vi forbereder barnet op til dette øjeblik i flere måneder - vi holder foredrag om spil, kolleger, middage. Vi gennemfører også et børnepasningssæt med de passende sko, som vores barn vil have på fødderne hver dag i flere timer. Vi foreslår, hvilke modeller der passer bedst til børnehave.

 • 2019-01-09

Sko perfekt til nytårsaften!

Vi skal påbegynde forberedelserne til nytårsaften. Uanset hvor vi bruger denne særlige aften, lad os huske om os selv i organisationens varme. Planlægning af kjole og makeup er sjovt og hyggeligt. Lad os vælge moderigtigt tøj, matchende tilbehør og fænomenale sko, for at føle sig godt og smil for at byde nytår.

 • 2019-01-02

Sko til karnevalet - de bedste forslag 2019

Nytårsaften er bag os, og karnevalet ligger foran os. Det er årets periode, hvor du simpelthen skal spille, uanset alt. Men for at dette skal ske, udover en stor begivenhed, skal du også finde en smuk, unik stylisering, hvor du vil føle dig som en stjerne. Hvordan gør man det? Personligt anbefaler vi dig at begynde med ... sko! Dette er ikke helt en traditionel tilgang, men det er op til skoene at bestemme, hvor godt du vil være på karnevalfestet.

 • 2018-12-19

Mukluki - hvad er disse sjove sko til vinteren?

Mukluki er en tradition, der er ukendt for os polakker, men er kendt for andre nationer. Mukluki blev traditionelt fremstillet af dyrehud - ren eller sæl, men i dag i det 21. århundrede sælges lignende produkter ikke. Det ændrer ikke, at navnet stadig fungerer. Betyr vinterstøvler, syet af forskellige materialer. De er ikke typiske sne støvler og støvler. Mukluki har noget i dem! Det er værd at bruge og fortryllende de sidste dage i 2018!

 • 2018-12-16

Elegant fodtøj til skift til kontoret

Om vinteren, når der er sne udenfor, og kulden snurre ved fødderne, vælger vi sko, der holder varmen. Vi sætter på isolerede, lange støvler eller faste sne støvler til at stå ved busstoppestedet, eller hvis sneen fjernelse af bilen ikke sluttede med frost. Egnet fodtøj opfylder perfekt sin funktion udenfor. Men hvad skal man gøre, når man kommer til et varmt kontor?

 • 2018-12-16

De smukkeste sko til julemøder

Jul nærmer sig hurtigt. Dette er en speciel tid, vi vil bruge sammen med familie og venner. Indretningen af lejligheden, menuen og stedet for indstilling af juletræet er omhyggeligt planlagt. Lad os også huske om os selv i prædikenes galskab. Lad os tage et øjeblik og vælge kostumer, hvor vi vil føle os særligt under juleaften og højtidelige middage. Hvilke sko passer bedst til jul familie sammenkomster?

 • 2018-12-16

Elegant eller varm - hvilke vintersko skal være?

Kvicksilverstangen på termometre faldt under -10 ° C, og de største frost var pakket med yderligere tørklæder. I dette vejr er det meget nemt at få forkølelse, så pas på dig selv. Det er på tide at ændre dine yndlingshøstsko til solidt, varmt vinterfodtøj. Hvert år står du over for et dilemma, om du skal se elegant og fryse, eller vælg varme, men umoderne sko til vinteren? Unødvendigt!

 • 2018-12-16

Hvordan vælger man de bedste løbesko?

Vinteren er forbundet med en behagelig sofa, varmt hjemmesko og lækker chokolade, ikke fysisk aktivitet. Praksis viser imidlertid, at følelsen af lyksalighed kun er midlertidig - kolde måneder vil snart gå, og vi vil forblive med ekstra kilo. Derfor, før alle husker badetragtene, der trykkes ind i klædeskabet, kan vi allerede være i færd med at lave livsform. Vinteren er ingen undskyldning! Når vinduet fryser, kan vi starte eventyret med sport i fitnesscentret på den lokale fitnessklub. Løbebånd venter på at sætte deres fødder på dem. Alt, hvad vi har brug for, er de rigtige sko.

 • 2018-12-14

Sport og vinter sko. Træning

Dette er vores første nytårs artikel, hvor vi ikke kun foreslår behageligt fodtøj til motion, men også et nytårs resolutions. Hver af os skal tage sig af vores helbred. Vi har sport at vælge imellem, til farven, men uden en ordentlig forklædning vil vi ikke lide det. Komfortable sko vil kun kunne tilfredsstille, når vi seriøst nærmer os dette emne. Hvordan gør man det dog? Hvordan køber man disse gode sportssko af høj kvalitet? Om dette i dagens artikel.

 • 2018-12-06

Julesko - hvad er det bedste valg?

Komfortabel. Dette vil blive bekræftet af enhver kvinde, der måtte bruge i for høje hæle i mere end to timer og stå op. Hvert par sko kan vise sig at være fantastisk, hvis vi sætter dem sammen med hele stiliseringen, kjole eller elegante bukser. Dette valg er vores, men det er værd at huske, hvordan du vælger en sådan outfit, før du køber individuelle varer. Planlægning vil hjælpe dig med at undgå skuffelser - fordi for hvem de er, right? Derfor ...

 • 2018-11-28

Vi starter skidsæsonen - hvordan vælger vi de rigtige sne støvler?

Snestøvler. Sandsynligvis er vi hovedsagelig forbundet med børns sko, ikke meget fashionable og ru. Men vi vil gerne vise med denne artikel, at denne type sko er meget tiltrængt. Ikke kun fordi de beskæftiger sig med fluffy sne, men fordi de giver maksimal varme uden problemer. Det er kendt, gennemblødt fod er en syg fod - dårlige sko giver ingen beskyttelse mod sæsonmæssige forkølelser, og ingen af os ønsker at være syge, især fordi ferie er lige rundt om hjørnet.

 • 2018-11-20

Baby sko til vinteren - alt hvad du behøver at vide

Vinterstøvler til børn er altid en stor udfordring. De kan ikke kun være smukke. De skal være behagelige og beskytte små fødder mod kulde og sne såvel som plys. De skal også være godt matchede på grund af muligheden for unødige og farlige sygdomme. Så hvordan passer du perfekt til børns sko? Hvilken form skal sko have for at gøre sneen sjov selv, ren fornøjelse?

 • 2018-11-14

Sko til vinteren - hvad skal man vælge for ikke at blive kold?

Det smukke polske efterår er langsomt sluttende. I blink i øjet forsvinder november også, for ikke at nævne september og oktober. Da denne regntid var meget tilgivende og gav os meget solrigt vejr, håber vi, at vinteren ikke giver sneen og til sidst vil vi have en hvid jul.

 • 2018-11-09

3 måder til sko og efterår - hvad skal du huske i denne våde periode?

Frem for alt må vi huske på, at ikke en mand lever et par sko. Vi kan have - og det er værd at gøre det - så mange som tre par forskellige sko til efteråret, takket være, at vi vil føle os bedre. Vi kan købe elegante, originale sko, perfekt til f.eks. Andres fest, hverdagssko og sko til særlige lejligheder, som er meget komfortable og uforgængelige.

 • 2018-10-30

Støvler - et årligt efterårsslag

Hvert år er støvler de sko, der oftest vælges af kvinder i hver by. De er ekstremt alsidige og passer til enhver stilisering og enhver situation. Knæsko er en obligatorisk ting i hver kvindes garderobe, så vi skynder os med udveksling af et par interessante fakta om stiliseringer relateret til disse sko. Kvinder der vælger støvler kan være meget sjovt i denne sæson. Hvorfor? Ikke kun fordi for nylig støvler er fashionable med en høj top, men også fordi det er værd at vælge forskellige efterår farver af denne type fodtøj.

 • 2018-10-12

Støvler med dekorationer - et hit i efteråret 2018

Denne sæson er de mest populære støvler af forskellige typer, men - ikke bare nogen. Det handler om et smukt og iøjnefaldende tilbehør, som jets, pinde, badges og endda tykke snørebånd. Mange modeller af sko i efteråret gør os til at bære dem og ikke kun for løse, afslappede stileringer. Også for dem mere krævende og elegante. Sådan forbinder du det? Først og fremmest med ydre tøj. Tassel støvler med en klo er nyttige til trench coat og frakker. For at få denne klo, er det værd at købe sko med en kæde eller dekorative flade studs tilføjet på siden, som fremhæver den kvindelige karakter. Dette er gode nyheder for kvinder, der værdsætter uafhængighed, feminin skønhed og lidt galskab i styling deres tøj.

 • 2018-10-05

Glany - et ungdomsudseende i en kvindes udgave?

Guanys er primært forbundet med ungdomsbevægelser, ikke helt feminine - tværtimod. Dog støvler, som sko til efteråret, kan perfekt fungere som erstatning for støvler og støvler, for hvilke det stadig er for varmt. I øjeblikket kan vi se mange interessante par af disse sko, der vil fange hver kvindes opmærksomhed. Hvorfor?

 • 2018-09-26

Jodhpur støvler - Moderigtigt, efterårsløsning

Sko til kvinder i efteråret er et omstridt spørgsmål. Der er mange smukke typer og modeller, og det kan ikke utvetydigt meddeles, at denne og denne sko vil være drømmen om efteråret / vintersæsonen 2018/19. I mellemtiden skal du hurtigt beslutte dig. Kold luft bragte skyer og regn til Polen. Det kan være godt for champignonplukkere, men ikke for damer, der bare skal finde det perfekte par sko til sig selv.

 • 2018-09-19

Kalosze, eller hvad sjov kan bringe efteråret med dig

Wellingtons er et par sko, som vi helt sikkert forbinder med børn, vandpytter og haver. Hver af disse foreninger er god nok til at spørge dig selv: Hvilke galoscher vil være nødvendige for mig denne sæson. Langt de fleste af os har glemt, hvordan det er at være et barn. Vi hopper ikke ind i vandpytter og hopper ikke over dem og bestiller enkle men smukke indtryk. Det ændrer ikke, at vi ikke behøver at springe gennem vandpytter - for eksempel på vej til arbejde, når vi er meget sent.

 • 2018-09-07

Hvilke gode sko skal være i efteråret?

Efteråret! Man vil gerne sige, men det vides at i september skjuler vi langsomt sommerfodtøj, der erstatter tøfler med sneakers og sandaler til støvletter. Vejret er også hurtigt forringet - der er tunge og langvarige regner, og verden drukner i dråber og farverige blade. Derfor er det værd at købe sko, der ikke vil medføre problemer. Regntiden er den perfekte tid til at udlufte din garderobe og tilføje ... nyt fodtøj! I dagens tilmelding vil vi fortælle dig, hvor nemt det er at købe sådanne sko online.

 • 2018-08-29

Baby sko til skole - hvilken slags valg har du brug for?

Sko sko er en meget vigtig del af september layette. Selv om forældrenes og børnens opmærksomhed fokuserer på skoleposer, notebooks samt blyant tasker, sko og tøj er lige så nødvendige. Ikke alle forældre ved endelig hvad skoene skal vælge for deres toddler eller teenager, der går til en ny skole eller ny klasse.

 • 2018-08-24

Slut på ferie? Dette er ikke slutningen på at købe sommer sko!

Dagens usædvanlige indgang handler om favoritdelen af at eje sko - deres køb. Køb sko er ikke kun behagelige aktiviteter, men også meget langvarig, især hvis du pludselig støder på den bedste forfremmelse i vores liv. Selvom helligdage er ved at komme til en ende, kan du stadig købe flere par flip-flops og sandaler i butikkerne. Hvad for?

 • 2018-08-15

Hvordan nyder du dine yndlingssko eller sneakers i længere tid?

At købe de rigtige sko har aldrig været let - det gælder alle typer sko, som vi kun beskæftiger. Nogle gange køber vi dog mange par sneakers og sneakers, som er simpelthen unødvendige. Hvorfor? Nogle af dem bliver hurtigt ødelagt, fordi de ikke er af god kvalitet eller bruges for ofte af os. Der er flere måder, udover at købe sko af god kvalitet, hvilket er værd at respektere, hvis du vil nyde mere end en sæson fra en model af sko. Først og fremmest bør du altid tage sig af skoene, det vil sige bære dem for ikke at ødelægge ryggen og ikke blande dine fødder. Takket være dette vil vi også gemme tipet.

 • 2018-08-12

Skal du tage mindst to par sko med dig om sommeren?

Dagens lange titel vil være lidt varm, selvom midten af august snart vil passere. Varm luft og den stadigvarende ferie tid opfordrer dig til at skrive ferieindlæg, og det er det, vi gør i dag. Spørgsmålet i titlen er bestemt ikke det nemmeste, især hvis vi f.eks. Går i weekenden. Vi har en lille bagage hos os, som ikke tillader os at tilføje unødvendige par sko til det ved første øjekast. Men er du sikker? Vil vi nogle gange have brug for et ekstra par sko?

 • 2018-08-01

Hvordan pleje læder, elegante sko?

Læder sko er fodtøj, som vi burde have i vores skab, i hvert fald til sommer eller vinter. Sådanne sko er ikke kun ekstremt holdbare, men også smukke. De er velegnede til bryllup eller juleaften. Alt afhænger af omstændighederne. Og hvis deres køb er simpelt og behageligt, kræver det at være meget tålmodighed og regelmæssighed at tage vare på disse sko. Kun på denne måde vil vi kunne nyde deres kvalitet og æstetik i længere tid.

 • 2018-07-25

Hvorfor er det værd at købe sko i online butik - guide til kvinder

At købe sko er en hård ting. Enhver travl kvinde ved, at der ikke er tid til at gå rundt om de stationære butikker og kigge på hvert par tæt. Derfor foretrækker vi - som du kan se - at vi foretrækker onlinebutikker. Takket være den store kvalitet af fotos samt meget klare beskrivelser er valg af fodtøj ikke så stort problem. Derudover kan du bestille flere par, selv for hele familien, når du sidder hjemme.

 • 2018-07-17

Trekking - hvilke sko skal du vælge?

Man vil gerne sige, at det er helt sikkert behageligt, men det vil ikke hjælpe os meget, mens du vælger det rigtige par sko. Faktisk er der mange tips, der vil hjælpe med at færdiggøre layette for at besøge de charmerende bjergstier. I dag vil vi gerne indsamle dem i en fornuftig artikel, der væsentligt vil lette problemet ved at vælge sko til trekking.

 • 2017-05-22

PLATFORMS OG KULTUR ELLER HISTORIE AF KOMFORTABLE HELLES

Sko med hæle til de mest komfortable tilhører ikke. Selvom de er godt konturerede og ikke gør os ondt overalt, gør de benene træt hurtigere, blodtilførslen til fødderne er forhindret, og fødderne er unaturligt bøjede. Men nogle af os skal bære hæle hver dag (fx når dresscode på arbejdspladsen kræver det), andre vil se godt ud og andre ligesom hæle. Men vi vil ikke altid eller har råd til at gå i høje hæle hele dagen, men vi vil stadig tilføje nogle få centimeter. Heldigvis er der råd! Hæl og kiler kommer til os med hjælp!

 • 2017-05-08

Romantik fra omslag: jeans og sko!

Hvem kender dem ikke, og hvem bærer dem ikke? De er ikonet for det 20. århundrede: JEANS!

 • 2017-04-27

Trekking sko

Forår spilder os ikke i år, men den lange maj weekend nærmer os! Går du et sted eller bliver du hjemme?

 • 2017-04-10

Lille sort og hvad næste ...?

Hellig påske er allerede ved dit bælte. Familie sammenkomster, generøst sat bord, śmingus dyngus og tidligere "æg" på arbejde. Nogle gange synes en jaloux kollega eller en fætter at være jaloux. Hvad skal man gøre for at se smukke og festlige?

 • 2017-04-03

Hvordan man tager sig af vinterstøvler?

Det lader til, at foråret er afgjort i vores hjem for godt. Du forbereder allerede på forårsstyring og drømmer du om at starte sommer kjoler og sneakers eller sandaler? Ved du, hvordan man tager sig af vinterstøvler? Hvis ikke, så bliver det nødvendigt at læse denne artikel!

 • 2017-03-26

BOMBESKOLE: TRAMPKI

Har du nogensinde spekuleret på, hvilke sko folk, der repræsenterer forskellige årstider, ville gå? Efter min mening ville vinteren gå i emu og farverige Lady Spring ville komme naturligt i farverige sneakers! Det er takket være hendes magiske sko, at hvert stykke jord, som hun ville lægge sin fod på, ville blomstre! Er du enig med mig?

Sneakers har en historie, og det er længere end man ville tro.

 • 2017-03-15

TRENDY Wiosna / Lato 17: BOTKI

Foråret kommer hurtigt! På plænen kan du se små fragmenter af grønt græs og endda krokusser eller snebold. Har du stadig tunge vintersko på dine fødder? Det er for koldt til sneakers, endsige balletsko, så hvad skal man have på? BOTKI! Her er de største fashionistas der skal være - Chiara Ferragani, Olivia Palermo og Ines dela Fressange. De erobrede Paris, regnfulde London og New York. Men hvad ved vi om dem, trods alt er det sko til vinteren. Nå nej! Støvler forbliver hos os også om foråret! Og du vil se hvorfor!

 • 2016-10-19

Svær kærlighed, eller hvordan man kan købe komfortable hæle

Kærlighed til højhælede sko er undertiden en kærlighed uden gensidighed. Hvorfor er de stifter, vi elsker så meget
ubehageligt?

 • 2016-10-19

En kort historie med hæle

Sko med hæle får os til at føle sig mere feminin, attraktiv. De tilføjer os et par centimeter højde, men også selvtillid og sex appeal. Vores ben bliver længere og silhuetten slankere. I dag er de forbundet med kvindens egenskab, men har de altid været sådan?

 • 2016-10-19

Efterårspleje af fodtøj

Du skal passe på dine sko hele året. Uanset årstid og vejr, fordi de er vores udstillingsvindue.

 • 2016-10-10

Børnehave tøfler - fem tip til at vælge fodtøj til en ung fod

At vælge det rigtige fodtøj til en børnehave er en reel udfordring! Barnets fod vokser, så det skal ikke deformeres af forkert valgt fodtøj, men hvad betyder det egentlig? Om i dag på vores blog.

 • 2016-10-10

Efterårsrengøring! Hvilke sko skal du have i din garderobe?

Sommeren kommer langsomt til ende, så det er værd at blive klar til den kommende sæson. Selv om september forkaster vejret og lader dig glemme faldet, bliver oktober meget køligere. Det forbliver ikke, så intet andet end at se igennem din garderobe og se hvad vi savner til efterårssæsonen.

 • 2016-10-03

Hvordan vælger du den rigtige størrelse af skoen

De fleste af os kender deres fodstørrelse, vi ved også, når vi køber sko, at størrelsen på de enkelte producenter er anderledes.