Bestelle Ballerinas brun

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Stilfuldt og behageligt - sådan kan du kort beskrive de brune ballerinaer fra Bestelle, som er et perfekt valg for enhver kvinde, der værdsætter kombinationen af ​​moderigtigt design med komfort til hverdagsbrug.

Producenten Bestelle er kendt for at producere damefodtøj, der reagerer på tidens modetrends. I ballerinakategorien skiller Bestelle sig ud for sit kvalitetshåndværk og gennemtænkte stil, som passer til både afslappede og mere elegante outfits.

Materialet, som disse ballerinasko er lavet af, er økologisk læder, som er en fantastisk løsning for folk, der leder efter alternativer til naturligt læder uden at gå på kompromis med æstetikken. Økologisk læder er også let at rengøre, hvilket yderligere øger det praktiske ved disse sko.

Materialet på indersålen er ikke præcist specificeret, men på grund af Bestelle-mærkets standarder kan det antages, at det er behageligt og fodvenligt, hvilket sikrer tilstrækkelig ventilation og komfort hele dagen.

Balletlejligheder er slip-on, hvilket garanterer hurtighed og nem at tage skoene på og af. Manglen på fastgørelsesanordninger eller stropper gør disse sko ekstremt funktionelle, som enhver kvinde vil sætte pris på i sin hverdag.

Hælhøjden er 3,0 cm, hvilket er en ideel løsning, fordi flade sko kan være ubehagelige for nogle brugere. En lille platform giver et blidt løft, hvilket gør silhuetten lidt forlænget, men samtidig forbliver foden i en behagelig og naturlig position, mens du går.

Med hensyn til æstetik ser den brune og beige farve på Bestelle balletlejligheder elegant og universel ud. Skoene vil passe godt sammen med mange farver, hvilket gør dem nemme at matche med forskellige tøjkombinationer. Den dominerende mangel på mønster understreger fodtøjets klassiske karakter, hvilket gør disse balletlejligheder til et tidløst element i garderoben.

En yderligere egenskab ved Bestelle fodtøj er manglen på yderligere ornamenter og dekorationer, hvilket gør disse ballerinasko mere elegante og enkle, og er et godt valg for kvinder, der sætter pris på minimalistiske og tidløse accenter i deres stil.

  • Ydre materiale: kunstlæder
  • Indersålsmateriale: Andet
  • Spænde: glide på
  • Hæl / platformhøjde (cm): 3.0
  • Dominant mønster: uden mønster
  • Farve: brun, beige
  • Yderligere funktioner: mangel
  • Hæl / platform højde: 3.0

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|