Ballerinas til piger med sløjfe Ren But 1466 pink lyserød

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Ballerinas med sløjfe Ren But 1466 pink / flamingoer
Pigers ballerinaer er det mest fashionable fodtøj til hver pige i flere år. For små børn er det vigtigt, at fodtøjet har en stiv hæltæller - takket være dette beskytter det ankelleddet mod skader som følge af forkert fodplacering på jorden. Derudover bør børns pumper have en behagelig velcrolukning omkring anklen - dette gør det meget lettere for forældre at fjerne og sætte en sko på et barns sarte fod, samt tilskynde barnet til at prøve fodtøj på egen hånd.
Ren Men sko beriget med sølvioner opfylder alle krav fra forældre og børn, både hvad angår komfort, udførelse og skoens udseende. Pumper i en delikat lyserød farve med flamingomotiver og en sløjfe foran på skoene er lavet af naturligt læder med en behagelig, skridsikker sål med høj vedhæftning. Til gengæld forhindrer deres konturerede indersål deformationer af en sart børns fod, giver huden mulighed for at trække vejret frit og sikrer komforten ved at bruge skoene.

Smukke piger ballerinaer har en dejlig sløjfe. En lille pige vil blive henrykt over disse sko. En stiv hælkappe er en stor fordel ved disse sko, fordi foden føles behagelig i dem. Skoene er raffineret med sølvioner. Fodtøjet er lavet af naturligt læder. Det er meget praktisk. Barnets fod bliver ikke træt.

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|