Befado børnesko 110P419 grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

At vælge det rigtige fodtøj til børn er ekstremt vigtigt for både deres sikkerhed og rette udvikling. Befado børnesko 110P419 grå er ikke kun en stilfuld mulighed for et lille barn, men frem for alt et sundt valg godkendt af ortopædiske eksperter.

Disse ekstremt funktionelle Befado børnetøfler er designet til at imødekomme behovene hos børn, der lige er begyndt deres eventyr med at gå, eller som bruger meget tid i børnehaven eller derhjemme. Overdel lavet af åndbare bomuldsmaterialer garanterer, at dine fødder holdes hygiejniske og tørre hele dagen.

Konstruktionen af ​​fodtøj i tråd med Healthy Foot-tegnet understreger producentens bekymring for børns voksende fødder. En stiv hæl og en korrekt konstrueret sko stabiliserer ikke kun foden, men understøtter også den passende form af fodens langsgående og tværgående bue. Et særligt profileret læderindlæg er et andet element, der sikrer barnets sunde udvikling.

Yderligere fordele, såsom sålen med ventilationssystem, får barnets fod til at 'ånde', hvilket mindsker risikoen for sved og ubehagelige lugte. 110P419-modellen udmærker sig også ved en bred tå, som giver tilstrækkelig plads til fingrene, hvilket er afgørende for, at børn aktivt udforsker verden i børnehaven eller på legepladsen.

Skoene er æstetisk fremstillet i gråt og er skræddersyet til drengenes behov, og takket være praktiske spænder kan børnene tage dem hurtigt og bekvemt af og på.

Vægten af ​​produktet med individuel emballage er kun 0,4 kg, hvilket beviser skoenes lethed - de belaster ikke barnets ben unødigt, hvilket giver en følelse af frihed og upåklagelig komfort, når de bæres.

Befado er et mærke, der har sørget for børns sundhed og komfort i årevis, så valget af børnefodtøj 110P419 er en investering i vores børns sunde skridt. Uanset om det er de første gangforsøg eller timevis af leg – med Befado kan du være sikker på, at dit barn er i gode hænder.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder Sund fod tegn
  • Farve: Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: Spænder
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Hurtigt, effektivt, problemfrit! Jeg anbefaler det 100%!
|