Befado børnesko 110P437 beige brun lyserød

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado er et velkendt og respekteret mærke på det polske marked, berømt for at producere behageligt og sundt fodtøj til børn. For at imødekomme forældres og børns forventninger har virksomheden introduceret en model af børnesko mærket med nummeret 110P437, i smukke beige, brune og pink farver.

Moderne design og høj funktionalitet er resultatet af det unikke samarbejde mellem Befado og Inblu-mærket, som resulterede i Mummy & Me-linjen. Denne kollektion henvender sig til par: mødre og deres døtre, der leder efter ikke kun komfortable, men også æstetisk raffinerede løsninger. Karakteristiske og fængslende mønstre på fodtøj - fra søde killinger, gennem regnbue-enhjørninger til maleriske hjorte og pingviner - giver børns fødder ikke kun passende forhold, men også med uforglemmelige eventyrlige accenter.

Disse sko er udstyret med et funktionelt spænde omkring anklen, som gør, at fodtøjet passer perfekt til foden, hvilket giver den lille bruger sikkerhed og komfort i hverdagens leg. En stiv hælskranke og en bred tå er elementer, der tager højde for det naturlige behov for bevægelse og dynamikken i barnets udviklende fod. Tæernes rummelighed giver mulighed for bevægelsesfrihed, hvilket er afgørende for en sund vækst og udvikling af børns fødder.

Desuden er Befado fodtøj blevet tildelt Healthy Foot Mark. Dette er en garanti for, at fodtøjet er blevet undersøgt af specialister og lever op til høje ergonomi- og sikkerhedsstandarder. Takket være åndbare såler er børns fødder mindre modtagelige for overophedning og sved, hvilket er særligt vigtigt på varmere dage.

Produktet er lavet af højkvalitets stof, hvilket giver sig udslag i holdbarhed og let at holde rent. Beige, brune og pink farver skaber en subtil og universel palet, der matcher mange børns stilarter. Børnesko 110P437 fra Befado er et perfekt valg for piger, der værdsætter komfort og stil.

For at opsummere er Befado 110P437 børnefodtøj et produkt, der vil tilfredsstille både små opdagelsesrejsende og deres forældre, der bekymrer sig om den sunde udvikling af deres børns fødder. Elegant design, funktionalitet og sans for detaljer er de egenskaber, der helt sikkert adskiller denne model fra konkurrenterne på markedet for børnefodtøj.

  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: beige Brun lyserød
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: Spænder
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.2
  • Karakter: mangel

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|