Befado børnesko 114X511 lyserød

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnefodtøj - Komfort og sikkerhed for små fødder

Forældre ved, hvor vigtigt det er at finde det rigtige fodtøj til deres barn – især når det kommer til at bruge tid aktivt i børnehaven. Befado 114X511-modellen er børnetøfler, der perfekt kombinerer komfort, stil og pleje til at udvikle fødder.

Hovedtræk ved disse søde, lyserøde og grå sko er, at de passer til et aktivt småbarns behov. Overdelen, lavet af åndbart bomuldsstof, garanterer et højt niveau af hygiejne og komfort ved at bære hele dagen lang. Børns fødder har brug for plads til at ånde, så valget af materialer, der fremmer åndbarheden, er afgørende for at bevare sundhed og friskhed.

Hjemmesko designet af Befado fokuserer på en subtil, æstetisk præsentation, mens de optisk reducerer fodens udseende. Dette er især praktisk til børn med smallere og mindre fødder, fordi fodtøjet sidder perfekt uden at hæmme en sund udvikling. Ved at gøre det nemmere for de små selv at tage deres sko på, er velcrolukninger et fantastisk valg. Takket være dette lærer barnet selvstændighed og kan samtidig nemt forberede sig til leg eller et måltid.

Sikkerhed er en prioritet i hvert produkt beregnet til børn. Befado sko har ikke kun fået forældrenes tillid, men også anerkendelsen af ​​specialister - dette bekræftes af Healthy Foot Mark opnået af mærket. En stiv hælskranke giver yderligere fodstabilisering, hvilket er ekstremt vigtigt i børnesko.

Befado er en producent, der har specialiseret sig i design af børnefodtøj i årevis, med særlig opmærksomhed på dets funktionalitet og sundhedsmæssige aspekter ved brug. At vælge hjemmesko til børn fra dette mærke er en investering i barnets sunde udvikling og tryghed hos omsorgspersonerne.

I kategorien børnefodtøj bringer Befado 114X511 hjemmesko friskhed takket være den charmerende lyserøde farve, praktiske takket være nem velcrolukning og, vigtigst af alt, komfort og sikkerhed for små fødder. Alt dette leveres i mærkets originale emballage, klar til at glæde enhver lille førskolebørn.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Låstype: velcro
  • Emballage tilstand: Original
  • Farve: lyserød
  • Materiale: stof
  • køn: piger
  • Producent kode: BM164915

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|