Befado børnesko 116Y298 marine blå grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Sko er et uadskilleligt element i børns garderobe, og når du vælger fodtøj til børn, er det værd at overveje ikke kun attraktivt udseende, men frem for alt komfort og sikkerhed. Befado, en kendt producent af børnesko, har en model i sin kollektion, der er perfekt som børnehavesko - Befado børnesko 116Y298 i attraktive, universelle farver: marineblå og grå.

Denne model er designet til aktive førskolebørn, der har brug for stabile og komfortable sko i løbet af dagen. Uanset om barnet bruger tid på at lege i børnehavens værelse eller løbe på legepladsen, garanterer Befado bærekomfort.

En let, fleksibel og åndbar sål med hævet hæl og stabile sider holder barnets fod i den rigtige position. En stiv hæl er afgørende for en ordentlig udvikling og giver optimale betingelser for at vokse fødder.

Overdelen af ​​skoene er lavet af luftige bomuldsstoffer, som sikrer friskhed og hygiejne selv ved heldagsbrug. Faktisk viser hver eneste detalje i disse sko bekymring for sundheden og komforten af ​​børns fødder.

Det er værd at nævne, at Befado sko har enkle og børnevenlige elastikbånd, der gør det muligt for de mindste nemt at tage skoene på og af, hvilket styrker deres selvstændighed. Dette er et vigtigt aspekt, især i en ung alder, når børn lærer at være selvstændige.

Sikkerheden ved brug bekræftes af certifikater og anbefalinger fra ortopæder, hvilket giver forældre tillid til, at de ved at vælge Befado-sko investerer i sundheden for deres barns fødder.

Med de forskellige behov hos unge brugere i tankerne, leverer Befado fodtøj i universelle marineblå og grå farver, der vil matche de fleste outfits. 116Y298-modellen er primært dedikeret til piger, men dens farver er så neutrale, at drenge også kan lide dem.

Taget i betragtning at produktets vægt sammen med den enkelte emballage kun er 0,4 kg, kan vi være sikre på, at fodtøjet er let, hvilket er en vigtig faktor for behagelig brug hele dagen.

For at opsummere er Befado børnefodtøj 116Y298 et klogt valg for omsorgsfulde forældre, der ønsker at sikre deres børns komfort, sikkerhed og sunde fodudvikling. Takket være dem vil hver førskoledag være endnu et skridt mod uafhængighed og glæden ved at udforske verden.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: Flåde Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: Astringerende gummi
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|