Befado børnesko 190P101 marine blå blå flerfarvet grøn

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

At vælge de rigtige sko til et barn, der begynder at tage sine første skridt, er et af nøglemomenterne i hans udvikling. Fodtøj skal ikke kun se godt ud, men frem for alt give tilstrækkelig støtte til den udviklende fod. Befado, en velkendt producent af børnesko, præsenterer 190P101-modellen - perfekte sko til småbørn, der lærer at gå med sikkerhed, komfort og stil i tankerne.

Befado børnefodtøj 190P101 er en kombination af højkvalitets håndværk og farver, der passer perfekt til drenges behov. Elegant marineblå blandet med blå og yderligere flerfarvede og grønne elementer gør fodtøjet iøjnefaldende og matcher en række forskellige stilarter.

Sikkerheden ved at bære er bekræftet af certifikater og anbefalinger fra ortopæder. Den stive hælskranke, som er en integreret del af skoens struktur, stabiliserer foden uden at begrænse naturlige bevægelser, mens du spiller eller udforsker verden. Takket være dette kan børn udvikle deres motoriske færdigheder uden at bekymre sig om forkert fodstilling.

Overdelen af ​​åndbart bomuldsstof garanterer hygiejne og opretholder et passende mikroklima ved barnets fod. Særlige huller i sålen er et andet element, der understøtter åndbarheden og sikrer en følelse af friskhed selv under intensivt slid.

Befado har også designet en bred tå med børns behov for øje, hvilket ikke begrænser pladsen til fingrene. Dette er vigtigt for de hurtigt voksende fødder på et lille barn, som kan føle sig godt tilpas i Befado-fodtøj hele dagen lang.

Velcro, der bruges i modellen som en type fastgørelse, er en løsning, der gør det nemt og hurtigt at tage skoene på og af, selv af de mindste børn. Det er også en væsentlig hjælp for forældre, der gør de daglige forberedelser til at gå ud lettere.

Befado børnefodtøj 190P101 er synonymt med pleje for en sund udvikling af børns fødder kombineret med attraktivt design. Dette er uden tvivl et glimrende valg for forældre, der bekymrer sig om, hvad der er bedst for deres børn.

  • Karakter: Andet
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Producent kode: BM101098
  • Farve: Flåde blå flerfarvet grøn
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|