Befado børnesko 213P114 lyserød grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado, en kendt producent af børnesko, præsenterer 213P114-modellen i charmerende, pigeagtige pink og grå farver. Dette er fodtøj skabt til små opdagelsesrejsende, der har brug for komfort og stil i lige grad.

PAPI-modellen fra Befado er kvintessensen af ​​sommerstil til de yngste damer. Åbent fodtøj er en ideel mulighed til varmere dage, og vil også fungere godt som et andet par sko til børnehave eller skole. Takket være sit design giver den små fødder optimal frihed og beskytter dem samtidig mod skader.

En af nøglefunktionerne ved denne model er den åndbare sål, som understøtter den naturlige ventilation af foden. Takket være dette kan de små nyde friskhed og komfort hele dagen lang, selv under intens leg. Fremstillet af højkvalitets stof sikrer det både blødhed og fleksibilitet, samt tilstrækkelig holdbarhed af skoene.

Flex-B-systemet, en egenskab ved Befado-fodtøj, er en perfekt tilpasning af bunden af ​​skoen til den naturlige bevægelse af barnets fod. En sål, der bøjer det rigtige sted, anbefalet af ortopæder, garanterer korrekt udvikling og støtte til den lille fod. Brugskomforten forstærkes også af den stive hældisk, som stabiliserer hælen og giver optimal støtte.

Healthy Foot mærket tildelt Befado fodtøj beviser dets høje kvalitet og opmærksomhed på den sunde udvikling af børns fødder. Dette er især vigtigt i den fase, hvor fødderne stadig er under udvikling, og enhver uregelmæssighed kan påvirke fremtiden.

Skoene er udstyret med praktiske spænder, som gør det nemt at tage på og tilpasse sig den individuelle form på barnets fod, hvilket er ekstremt vigtigt for fuld bærekomfort.

Selvom Befado fodtøj ikke er forbundet med nogen specifik helt fra eventyr eller film, gør dets design og pålidelighed det til det foretrukne valg for mange piger. Pink og grå farver vil gøre dem til en attraktiv tilføjelse til mange børns stilarter.

Tilbydes i kategorien "Børnesko" er Befado 213P114 fodtøj et fremragende valg for forældre, der ønsker at give deres børn komfort, sikkerhed og et charmerende udseende. Uanset om det er i gården, på legepladsen eller til hverdagsbrug derhjemme - disse sko vil støtte hvert skridt af den lille opdagelsesrejsende.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: lyserød Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: Spænder

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|
|