Befado børnesko 217P114 marine blå blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado - Snake 217P114 børnesandaler i marineblå og blå

Børns fødder er små naturkunstværker, der vokser og udvikler sig i hvert øjeblik af et barns liv. For at give dem de bedste betingelser for udvikling, er det nødvendigt at vælge passende fodtøj, der understøtter korrekt kropsholdning og tager sig af små fødders sundhed. Det er her Befado-mærket kommer os til hjælp og dets børnesandaler fra Snake-kollektionen, model 217P114. Befado designere har udviklet et produkt, der ikke kun er visuelt attraktivt takket være dets marineblå og blå farve, men også funktionelt og sundt for barnet.

Befado, en kendt producent af børnesko, har i årevis sikret, at deres produkter lever op til de højeste standarder. Snakesandaler med en højere hæl er det perfekte valg for forældre, der ønsker at beskytte deres børn mod fodudviklingsabnormiteter, såsom flade fødder. En stiv hælskranke og en specialkonstrueret sål garanterer stabilitet, sikkerhed og komfort under hver leg.

Hvad adskiller 217P114-modellerne fra konkurrenterne? Først og fremmest fleksibiliteten af ​​sålen, som bøjer, hvor ortopæder anbefaler, tilpasser sig barnets naturlige bevægelser under gang. Takket være dette fungerer disse sandaler perfekt både under intens leg og under de første usikre trin.

Materialet, der bruges til at fremstille disse børnetøfler, er et højkvalitets stof, der sikrer tilstrækkelig ventilation og et sundt miljø for barnets fødder. Komfortable spænder gør det nemt at tage skoene på og af, hvilket helt sikkert vil blive værdsat af både unge brugere og deres forældre.

Snakesandaler fra Befado er beregnet til drenge og piger, takket være de universelle farver vil de fungere godt sammen med begge. Hvert par sko er let - vægten af ​​produktet med individuel emballage er kun 0,3 kg, hvilket ikke belaster små ben og giver børn mulighed for at bevæge sig frit.

Ved at vælge Befado giver du ikke kun dit barn stilfulde og praktiske sandaler, men investerer også i deres fremtidige sundhed og komfort. Snake 217P114 modellen er fodtøj designet med de mindste børn og deres behov i tankerne, der kombinerer komfort, stil og god kvalitet.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: Flåde blå
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene Små piger
  • Låstype: Spænder
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.3

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|