Befado børnesko 251Y141 lyserød gul

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado 251Y141 børnesko - farverige og behagelige hjemmesko til enhver børnehavelærer

Når dit barn bruger tid i børnehaven, vil du gerne sikre dig, at hvert minut ikke kun er behageligt for ham eller hende, men også sikkert. Sko er et uundværligt element i børns garderober, især på steder, hvor sjov er uendelig. Derfor er Befado 251Y141 børnesko det perfekte valg for enhver energisk førskolebørn, hvis fødder har brug for både solid støtte og komfort.

Karakteriseret af en iøjnefaldende pink og gul farve, med strejf af guld, der tilføjer elegance til skoene, kombinerer Befado hjemmesko æstetik med funktionalitet. Skoene er lavet af bomuldsstoffer og tillader små fødder at ånde hele dagen takket være deres åndbarhed, hvilket er afgørende for at opretholde hygiejnen og undgå hudproblemer.

Det, der kendetegner Befado børnefodtøj, er sålens ekstraordinære lethed og fleksibilitet. Dette er af stor betydning, fordi når man løber, hopper eller leger stille og roligt i læsehjørnet, tilpasser skoene sig formen på barnets fod, uden at begrænse dets naturlige bevægelser. Dette er især vigtigt i den periode, hvor barnets fod er i en intensiv udviklingsfase.

Derudover sørgede producenten for, at Befado-sko er udstyret med en stiv hæltæller, der stabiliserer hælen og sikrer korrekt fodpositionering. Det skal heller ikke overses, at fodtøjet har mærket "Healthy Foot", som er en garanti for, at skoene er venlige over for barnets udviklende fod.

Velcrolukningen er nem at bruge selv for de yngste førskolebørn, hvilket fremmer deres uafhængighed, når de tager sko på og af. Dette gør Befado 251Y141 ikke kun behagelige sko, men også et fremragende værktøj til at lære selvstændighed.

For at opsummere er lyserøde og gule Befado børnetøfler en garanti for komfort, stil og sundhed for små fødder. Hver pige vil blive glad for de livlige farver og vil helt sikkert være glade for at tage disse sko på hver dag, bevidst om hendes lille fashion statement i børnehaven.

  • Karakter: Andet
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Producent kode: BM85820
  • Farve: lyserød gul, guld
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|