Befado børnesko 273X321 marine blå blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado er et mærke kendt af forældre og værdsat af specialister for at skabe børnefodtøj, der understøtter den sunde udvikling af unge fødder. 273X321-modellen i nuancer af marineblå og blå er en ideel mulighed for drenge, der har brug for komfortable og funktionelle sko både til skolen og til hverdagsleg.

Disse ekstremt komfortable børnetøfler er udstyret med en åndbar sål, takket være hvilken barnets fødder forbliver tørre og friske selv efter mange timers aktiv brug. Det innovative Absor-B-system, der bruges i hælområdet, absorberer små stød under gang, og beskytter unge led mod overdreven belastning.

Overdelen på Befado hjemmesko er lavet af højkvalitets bomuldsstoffer, som ikke kun garanterer åndbarhed, men også sikrer et højt hygiejneniveau. Stoffet er nemt at holde rent, hvilket er ekstremt vigtigt for børn, der ofte belaster holdbarheden af ​​deres sko.

Sikkerhed er en prioritet, så skoene er blevet grundigt testet og modtaget certifikater anbefalet af ortopæder. Den stive hæltæller, som er en af ​​de vigtigste egenskaber ved 273X321 modellen, understøtter den korrekte fodstilling, hvilket er vigtigt i en tid, hvor barnets knogler og muskler stadig er i intensiv vækstfase.

Velcrolukning er en anden fordel ved disse sko. Det giver selv de yngste brugere mulighed for at tage sko på og af på egen hånd, hvilket hjælper med at udvikle deres manuelle færdigheder og uafhængighed.

For at opsummere, er Befado 273X321 børnefodtøj i marineblå og blå en kombination af stil, komfort og teknologi, der opfylder behovene hos aktive drenge. Disse sko vil ikke kun være en elegant tilføjelse til skoletøjet, men frem for alt vil de understøtte den sunde udvikling af barnets fødder. Vægten af ​​produktet med individuel emballage er kun 0,4 kg, hvilket beviser lethed og komfort, som uden tvivl værdsættes af unge brugere under hverdagens eventyr.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: Flåde blå
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|