Befado børnesko 273Y327 marine blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Komfort, sundhed og stil - disse tre ord beskriver perfekt Befado børnesko, især modellen 273Y327 i en klassisk marineblå farve. Designet til aktive børn, der tilbringer mange timer i skolen, og som har brug for fodtøj, der ikke kun tåler intensiv brug, men også plejer deres fødder.

Befado sko udstyret med en innovativ, åndbar sål er mere end behagelige at have på. Denne teknologi sikrer fremragende ventilation af foden, og hjælper med at opretholde et passende mikroklima selv under heldagsaktiviteter. Ikke uden betydning er Absor-B systemet indbygget i hældelen, som absorberer mikrostød. Takket være dette kan de små løbe, hoppe og nyde det sjovt uden at udsætte deres fødder for unødvendige belastninger.

Overdel lavet af luftige bomuldsstoffer er et andet aspekt, der adskiller Befado fodtøj fra konkurrenterne. Barnets fødder er naturligt ventilerede, hvilket forhindrer overophedning og understøtter hygiejnen. Dette er ekstremt vigtigt, fordi børn ofte har en tendens til at overophede deres fødder, hvilket kan føre til forskellige former for lidelser.

Befado har som producent fokus på børns sikkerhed og sundhed. Skoene har Healthy Foot mærket og certifikater, der garanterer, at de er blevet anbefalet af ortopæder. En stiv hældisk giver yderligere stabilisering og støtte til foden, hvilket er ekstremt vigtigt i de første år af udviklingen.

273Y327-modellen er designet til drenge og har velcrolukninger, der er nemme at justere, hvilket gør det nemmere for dit barn at tage skoene på og tage dem af på egen hånd. Det er ikke kun en bekvem løsning, men også et uddannelseselement, der hjælper med at udvikle uafhængighed.

Befado børnetøfler er lette - vægten af ​​produktet med individuel emballage er kun 0,5 kg, hvilket betyder, at børn næsten ikke føler, at de har dem på fødderne. Dette er en ekstra fordel, der giver børn mulighed for at lege frit hele dagen.

For at opsummere er Befado børnefodtøj 273Y327 et glimrende valg for forældre, der ønsker at give deres børn både komfort og ordentlig pleje til deres udviklende fødder. Disse marineblå hjemmesko, der understøtter korrekt udvikling og sikrer sikkerhed, er et must-have for enhver førskolebørn eller folkeskoleelev.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: Flåde
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.5

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|