Befado børnesko 290X220 grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnesko 290X220 grå - Komfort og sikkerhed for små fødder

Sørg for den rette udvikling og komfort for dit barns fødder fra en tidlig alder ved at vælge Befado 290X220 børnesko i grå. De er perfekte som børnehave hjemmesko, men også til leg derhjemme eller i haven. Disse universelle og visuelt attraktive sko er designet til aktive førskolebørn, der har brug for solidt og sikkert fodtøj hver dag.

Befado sko er udstyret med en åndbar sål, takket være hvilken førskolebørns fod forbliver tør og frisk selv under intens leg. Det indbyggede Absor-B-system i hældelen garanterer absorption af mikrostød, hvilket er afgørende for den rette udvikling og sundhed af sarte børns fødder.

Overdel lavet af luftige bomuldsstoffer sikrer den højeste brugskomfort. Takket være dette er hjemmeskoene ikke kun behagelige at røre ved, men tillader også huden at ånde og opretholde hygiejniske indre forhold. Sømmene og materialerne er nøje udvalgt for at forhindre slid eller ubehageligt tryk.

Befado designere ved, hvor vigtig selvstændighed er for børn, og derfor er skoene designet på en sådan måde, at det lille barn nemt kan tage dem på og tage dem af på egen hånd. Elastiske elastiske bånd gør processen med at tage sko på til en barneleg og kræver ikke hjælp fra voksne.

Befado 290X220 fodtøj ser ikke kun stilfuldt og funktionelt ud, men frem for alt er det sikkert. En stiv hæl stabiliserer foden og sikrer korrekt kropsholdning, og fodtøjet har det prestigefyldte "Healthy Foot Sign" certifikat og anbefales af ortopæder til korrekt udvikling af børns fødder.

Befado er en producent, der har specialiseret sig i at skabe børnesko i årevis og nyder anerkendelse blandt forældre og specialister. Ved at vælge Befado 290X220 grå børnetøfler, vælger du et produkt, der kombinerer moderne design, funktionalitet og omsorg for dit barns sundhed og udvikling.

Kategori: Børnesko

Producer: Befado

Grå farve

Materiale: Bomuldsstof

Køn: Drenge

Fastgørelsestype: Gummibånd

Yderligere oplysninger: Stiv hælkappe, Sund fodskilt

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: Astringerende gummi

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|