Befado børnesko 290X228 marine blå blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Komforten og den sunde udvikling af førskolebørns små fødder er et område, hvor Befado 290X228 marineblåt og blåt fodtøj sætter nye standarder. Mærkets eksperter er helt klar over, at børns fødder kræver særlig pleje og beskyttelse. Det er derfor, Befado fokuserer på at producere fodtøj, der ikke kun ser smukt ud, men som også giver den nødvendige støtte under en ung opdagelsesrejsendes endeløse aktiviteter.

Overdelen på Befado børnesko af højkvalitets bomuld garanterer åndbarhed, så små fødder kan ånde frit hele dagen lang. Uanset om barnet leger i børnehaven eller på legepladsen, forbliver hans eller hendes fødder tørre og friske.

En moderne sål udstyret med Absor-B-systemet er en innovativ løsning, der øger sikkerheden. Det blødgør hvert trin og minimerer mikrochok forårsaget af kontakt med en hård overflade. Dette er især vigtigt i en ung alder, hvor knogler og led er følsomme over for alle slags vibrationer.

En yderligere fordel ved de præsenterede hjemmesko er en stiv hæltæller, der stabiliserer hælen godt og beskytter mod ukontrolleret vridning. Takket være dette kan forældre være sikre på, at barnets fod er ordentligt støttet under leg.

Befado sørgede også for, at børn kunne klare sko på egen hånd. Elastiske elastiske bånd gør det nemt at tage hjemmeskoene på og af, hvilket udvikler børns selvstændighed.

Det er værd at understrege, at den marineblå farve kombineret med blå elementer gør hjemmeskoene iøjnefaldende og matcher mange børns stilarter. De er perfekte til drenge, der kan lide at føle sig stilfulde selv under børnehavegalskab.

Et yderligere bevis på producentens omsorg for små fødders sundhed er certifikater og anbefalinger fra ortopæder, som Befado sko har modtaget. Dette er et klart signal til forældre om, at de ved at investere i 290X228 marineblå fodtøjsmodel vælger et produkt, der understøtter den rette udvikling af deres børns fødder.

Med en letvægt på 0,4 kg, når de er pakket individuelt, er disse hjemmesko også nemme at bære og bære, hvilket er endnu et plus for aktive forældre og børn. Ved at vælge Befado børnefodtøj kan forældre være sikre på, at de har givet deres barn komfort, sikkerhed og et flot udseende til hver dag med børnehaveeventyr.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: Flåde blå
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: Astringerende gummi
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|