Befado børnesko 290X231 marine blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado – Komfortable og sikre hjemmesko til små opdagelsesrejsende

Forældre ved udmærket, hvor vigtigt det er at vælge det rigtige fodtøj til børn i vækst. Sko skal ikke kun være behagelige, men også sunde for små, stadig udviklende fødder. Det er her den anerkendte producent Befado kommer til undsætning, og tilbyder børnefodtøjsmodeller, der kombinerer komfort, sikkerhed og attraktivt design. En af sådanne modeller er Befado børnetøfler i marineblå, mærket med katalognummer 290X231.

Disse hjemmesko til førskolebørn er synonyme med komfort. Udstyret med en åndbar sål giver de fremragende ventilation, hvilket er afgørende for at bevare en sund fodhud. Det specielle Absor-B-system, der bruges i hældelen, vil eliminere mikrochok, der opstår under en aktiv dag fuld af udendørs spil. Overdel lavet af naturlige bomuldsstoffer garanterer luftcirkulation og opretholder optimale forhold inde i skoen, uanset hvor aktivt barnet bruger sin tid.

Befado indser, at børn værdsætter uafhængighed, og derfor sørgede designerne for, at disse hjemmesko er lette for børn at tage på alene. Elastiske elastikbånd gør det meget nemt at sætte en lille fod indeni, hvilket giver børn en følelse af tilfredshed med at kunne tage deres egne sko på.

Kvalitet og sikkerhed er grundpillerne i Befado-mærket. Det er ikke uden grund, at disse hjemmesko har Healthy Foot Mark, som bekræfter, at produktet lever op til strenge standarder med hensyn til sundhed og udvikling af fødder. Desuden giver certifikater og anbefalinger fra ortopæder forældre ekstra tryghed, at de ved at vælge denne model investerer i deres børns sundhed.

Befado 290X231 hjemmesko er skræddersyet til behovene hos drenge, der helt sikkert vil sætte pris på den universelle, men altid moderigtige marineblå farve. Den stive hælskranke er et strukturelt element, der sikrer ordentlig støtte til barnets fod.

Produktets kompakte vægt, som kun er 0,25 kg med individuel emballage, gør disse sko yderst praktiske, både derhjemme og på rejser. De er lette og nemme at pakke, og takket være deres solide konstruktion kan disse hjemmesko sagtens tåle børns leg.

For at opsummere, er valget af Befado 290X231 børnetøfler en investering i dit barns sundhed og glæde. Klassisk design, materialer og produkter af høj kvalitet, ergonomiske løsninger, anbefalet af specialister - alt dette gør disse hjemmesko til en ideel mulighed for enhver forælder, der bekymrer sig om den effektive udvikling af deres førskolebarn.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Materiale: Stof
  • Låstype: Astringerende gummi
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.25
  • Farve: Flåde
  • køn: Drengene

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|