Befado børnesko 531P083 marine blå grøn

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado er et mærke, der tilbyder børnefodtøj af høj kvalitet, perfekt til børns udviklende fødder. Den beskrevne model 531P083 er hjemmesko til drenge, der kombinerer komfort med et attraktivt, barnligt design.

Hjemmeskoene har en kontureret overdel, der rækker ud over anklen, hvilket giver ekstra støtte til barnets fod og stabiliserer anklen under gang. Skoene er lavet i stof, som gør dem lette og luftige, og samtidig nemme at rengøre.

Farven på fodtøjet er en dyb nuance af marineblå, som er både universal og smudsafvisende. På forsiden af ​​skoen, over de afrundede tæer, er der et charmerende grønt indlæg med krokodillemotiv, som helt sikkert vil appellere til børn, der interesserer sig for dyr eller kan lide energiske og sjove tilføjelser til deres garderobe.

Fodtøjet har en velcro-strop på håndleddet, som gør det nemt for barnet at tage skoene på og af og gør, at fodtøjet hurtigt kan tilpasses den individuelle tykkelse på barnets fod.

Sålen på Befado hjemmesko er lavet af syntetisk materiale og udstyret med en tydelig slidbane, der sikrer greb og sikkerhed, når du går på forskellige hjemmeunderlag, inklusive glatte.

Yderligere information, såsom en stiv hæl, understreger producentens opmærksomhed på barnets helbred og korrekte kropsholdning. En stiv hældisk er særlig vigtig for at give tilstrækkelig støtte til hælen og hele foden.

Denne model fås i kategorien børnetøfler, målrettet specifikt til drenge, og er optimeret med hensyn til æstetik og ergonomi. Disse hjemmesko er ikke forbundet med nogen specifik film eller tegneseriefigur, hvilket kan være en fordel for forældre, der foretrækker mindre kommercielle designs til deres børn.

For at opsummere er Befado 531P083 praktiske, komfortable og visuelt attraktive børnetøfler, der kombinerer funktionalitet med omsorg for de små fødders sundhed og sikkerhed.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Producent kode: 531p083
  • Farve: Flåde grøn
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|