Befado børnesko 533P018 lyserød

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado 533P018 pink børnesko er et udtryk for et kreativt partnerskab mellem de anerkendte skomærker Inblu og Befado, som dygtigt kombinerer design og funktionalitet for at opfylde kravene fra moderne mødre og deres små prinsesser. Som et resultat af dette samarbejde blev den varme Mummy & Me-linje skabt, der fejrer mor-datter-båndet gennem en moderigtig og komfortabel fodtøjskollektion.

Originale og farverige modeller fra Honey-serien er et visuelt symbol på glæden og den ubekymrede natur af børns verden. Designet med karakteristisk sans for detaljer, perfekt til piger, der tager deres første, usikre skridt i livet. De anvendte dyremotiver, såsom killinger, enhjørninger eller rådyr, gør hver model ikke kun til et fodtøj, men også til et lille eventyr på barnets fødder.

Udstyret med velcro, der gør det nemt og hurtigt at tage på, øger Befado 533P018 sko de yngstes uafhængighed og giver mulighed for en bedre pasform til foden. Indvendigt er skoen foret med Soft B-System, hvilket giver øget brugskomfort og bedre stødabsorbering. Dette er et vigtigt element, når du skal vælge fodtøj til et barn, der intensivt opdager verden og har brug for støtte ved hvert skridt.

Sikkerheden for hvert trin hos den lille bruger er også garanteret af en stiv hæl, som er en uvurderlig støtte i den rette udvikling af barnets fod. Skoene blev også belønnet med det prestigefyldte Healthy Foot Mark - bekræftelse af produktets høje kvalitet og dets positive indvirkning på sundheden og den rette udvikling af de yngste fødder.

Produktet er lavet af stof, som sikrer tilstrækkelig luftcirkulation og komfort selv efter længere tids brug, og vægten af ​​produktet med individuel emballage er kun 0,2 kg, hvilket understreger fodtøjets lethed og praktiske funktion.

Den lyserøde farve vil uden tvivl tiltrække opmærksomheden fra enhver lille pige, der drømmer om at føle sig speciel i sine egne sko. Kategorien "Børnesko" understreger, at disse modeller er perfekte til vuggestuer, børnehaver og til at have på derhjemme.

Befado, en velkendt producent af børnesko, viser ved at konsolidere sin plads på markedet endnu en gang, at det at omsætte bekymring for børns sunde udvikling til skønhed og praktisk er en filosofi, der altid vil forsvare dens værdi. Befado 533P018 pink er ikke kun sko, det er et barns smil ved hvert skridt.

  • Karakter: Andet
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: lyserød
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.2

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|