Befado børnesko 869X143 blå grå flerfarvet

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado 869X143 børnesko er den perfekte løsning til et aktivt lille barn, der har brug for behageligt og sikkert fodtøj til hverdagsbrug, især i børnehaven. Farverne - blå med grå og flerfarvede accenter - gør skoene iøjnefaldende og appellerer til børn, og opmuntrer dem til at klæde sig selv.

Befado-designere ved, hvor vigtig udviklingen af ​​små fødder er, så i 869X143-modellen tog de sig af vigtige sundhedsaspekter. Den stive hæl og stabile sider af skoene understøtter perfekt de små fødder og holder dem i den korrekte position, hvilket er ekstremt vigtigt for at forhindre holdningsfejl. Indførelsen af ​​åbne tæer i sandaler er en yderligere fordel, der sikrer bedre luftcirkulation og forhindrer fødderne i at blive overophedet under intens leg.

Overdel lavet af luftige bomuldsstoffer er et andet aspekt, der gavner den lille brugers komfort. Dette materiale garanterer ikke kun tilstrækkelig ventilation, men også hygiejnen på barnets fødder, hvilket er særligt vigtigt på varme dage.

Velcro-typen af ​​fastgørelse er ikke kun praktisk, men lærer også børn selvstændighed. Takket være den intuitive fastgørelse kan selv de mindste børn hurtigt lære at tage Befado-sko på og af uden hjælp fra voksne.

Sikkerheden og sundheden for børns fødder er en prioritet for Befado-mærket, hvilket bekræftes af certifikater og anbefalinger fra ortopæder. Disse sko er designet med sans for detaljer, så forældre kan være sikre på, at de har valgt et produkt, der understøtter deres barns rette udvikling.

Befado-producenten har klart defineret skokategorien som "børnetøfler", beregnet til drenge, hvilket gør denne model til et usædvanligt godt valg til at have på i børnehaven og derhjemme. Kombinationen af ​​funktionalitet, design og omsorg for fodsundheden gør, at Befado 869X143 børnefodtøj nyder velfortjent anerkendelse blandt forældre og specialister.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Producent kode: BM98784
  • Farve: blå Grå flerfarvet
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|