Befado børnesko 869X150 marine blå flerfarvet

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado - Dit barn vil komfortabelt gå på eventyr!

Korrekt udvikling af et barns fødder er grundlaget for dets fremtid. Ved at vælge Befado 869X150 marineblå flerfarvede børnesko vælger du dit barns sundhed og glæde. Disse hjemmesko designet til de mindste børn giver ikke kun fuld komfort, men også sikker støtte til fødderne under hverdagens børnehaveudfordringer.

En hævet, stiv hæl garanterer korrekt ledjustering og optimal udvikling af små ben. Stabile sider sikrer, at barnet føler sig selvsikkert, når det løber og hopper, og er forsynet med tilstrækkelig beskyttelse. Det er ikke alt - Befado tøfler åbner døren til uafhængighedens verden takket være den nemme velcrolukningsmekanisme, som gør det muligt for din lille at tage sko på hurtigt og uden problemer.

Åbne tæer er det perfekte valg til varmere dage, hvilket giver den nødvendige luftcirkulation og gør det lettere at opretholde hygiejnen. En yderligere fordel er læderindlægssålen, som giver komfort til foden og hjælper med at absorbere fugt, hvilket efterlader en følelse af friskhed uanset legens intensitet.

Befado-producentens enestående opmærksomhed på detaljer er også synlig i materialevalget - luftige overdele af bomuldsstoffer garanterer barnet en følelse af lethed og frihed, uanset situationen. Alt dette samtidig med, at man bevarer et æstetisk, marineblåt design med flerfarvede accenter, der vil glæde enhver lille fashionista.

Men Befado handler ikke kun om stil og komfort. Det er frem for alt sundhed. Med Sund fod-tegnet og certifikater anbefalet af ortopæder, kan du være sikker på, at dit barn får det bedste.

Kategori For børn er Befado børnetøfler et valg, som dit barn vil elske - for glæden og friheden ved at bære - og dig, for den sikkerhed og fred, de giver. Tag små skridt i stor stil med Befado 869X150 marineblå flerfarvede børnesko.

  • Karakter: Andet
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder Sund fod tegn
  • Producent kode: BM108120
  • Farve: Flåde flerfarvet
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|