Befado børnesko 969Y161 marine blå flerfarvet

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Komfort og sikkerhed er to nøgleord, der beskriver Befado børnefodtøj, og modellen 969Y161 i marineblå nuancer med flerfarvede accenter er et eksempel på fodtøj, der lever op til både forældres og deres børns forventninger.

Fra et barns første skridt til ubekymret leg i børnehavens gård giver Befado sko børn komfort og tilstrækkelig støtte. Modellen 969Y161 er udstyret med en stiv hæltæller, som spiller en nøglerolle i den korrekte stabilisering af foden, hvilket især er vigtigt i tilfælde af barnets udviklende slidgigtsystem. Sideforstærkninger støtter foden og beskytter den mod skader under intens aktivitet.

Takket være sandaler med åben tå kan en junior nyde ikke kun begrænsede stilgrænser, men også ekstra ventilation, som er uerstattelig på varme dage. Overdelen lavet af luftige bomuldsstoffer sikrer maksimal luftgennemstrømning til fødderne og opretholder hygiejnen, hvilket er særligt vigtigt under den dynamiske dag i en førskolebørn.

Designet af Befado 969Y161 sko gør, at barnet nemt kan tage skoene på og af, hvilket er et vigtigt element i de daglige morgenforberedelser og udvikler selvstændighed. Den praktiske velcrolukning giver mulighed for hurtig justering og tilpasning af skoen til den individuelle form på den lille brugers fod.

Befado-producenten glemmer ikke det vigtige aspekt af sikkerhed. Skoene bærer tegnet "Healthy Foot", hvilket betyder, at de er designet og lavet under hensyntagen til ortopædernes anbefalinger, hvilket garanterer den korrekte udvikling af barnets fod. Alle forældre, der bekymrer sig om deres barns sundhed og udvikling, vil sætte pris på det faktum, at fodtøjet gennemgår strenge tests og certificeringer.

Befado 969Y161 børnesko er en perfekt kombination af funktionalitet og æstetisk design. Den marineblå farve med flerfarvede elementer er en universel kombination, der vil appellere til drenge og vil passe ind i en mangfoldig garderobe. Udvalgte materialer og opmærksomhed på detaljer gør dette fodtøj til det vigtigste valg for forældre, der er opmærksomme på vigtigheden af ​​de første sko i deres børns liv.

  • Karakter: Andet
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Producent kode: BM91610
  • Farve: Flåde flerfarvet
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|