Befado børnesko op til 23 cm 516Y040 grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnefodtøj - til små opdagelsesrejsende fuld af energi!

Alle forældre ved, hvor vigtig passende fysisk aktivitet er for et barns rette udvikling. Frydefuld sjov på legepladser, parker eller under familieture til naturen er ikke kun en god mulighed for at slappe af, men også et væsentligt element i en sund livsstil for vores børn. Men for at gøre hvert eventyr behageligt og sikkert, er det nødvendigt at udstyre børn med passende sportssko, såsom Befado børnesko op til 23 cm 516Y040 i grå.

Befado er et mærke, der har nydt forældrenes tillid i årevis, takket være højkvalitets børnefodtøj designet med små fødder i tankerne. Den præsenterede 516Y040-model udmærker sig ikke kun ved sin attraktive grå farve, men frem for alt ved sin funktionalitet og bærekomfort. En stiv hælskranke garanterer tilstrækkelig støtte til hælen, hvilket er vigtigt i børnesko, og understøtter korrekt holdning.

Det fleksible overmateriale sikrer en fremragende tilpasning til barnets fodform, og den lette og fleksible sål med en klar profil letter problemfri leg på forskellige underlag. Desuden er brugen af ​​velcro som en form for fastgørelse en gennemtænkt beslutning, takket være hvilken selv de mindste børn kan tage sko på og af på egen hånd, hvilket fremmer deres selvstændighed og udvikler motoriske færdigheder.

Befado sørger som anerkendt fodtøjsproducent også for, at hver eneste detalje er forfinet – overdelens lave finish sikrer bevægelsesfrihed, og den manglende isolering gør fodtøjet perfekt til varme dage og aktivt forår eller sommer.

For at opsummere er Befado børnesko op til 23 cm 516Y040 en fremragende mulighed for drenge, der har brug for holdbare, komfortable og æstetiske sportssko. Produktets vægt sammen med den enkelte emballage er kun 0,5 kg, hvilket beviser fodtøjets lethed, hvilket er ekstremt vigtigt for at sikre den højeste komfort under børns leg.

Enhver forælder, der ønsker at give deres barn de bedste betingelser for at bruge aktiv tid, vil sætte pris på den høje kvalitet og opmærksomhed på detaljer, som Befado-mærket tilbyder. Børnesko 516Y040 er en investering i dit barns sundhed og gode udvikling, der garanterer smil og sikkerhed under utallige timers glædelig sjov.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Producent kode: 516Y040
  • Farve: Grå
  • Opvarmning: ingen
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.5
  • Højde: lav

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|