Befado børnesko sneakers tøfler 251Q094 blå grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado, en velkendt producent af behageligt og sundt fodtøj til børn, præsenterer en model af børnesko i form af sneakers-tøfler, som nemt vil finde en plads i hjertet af ethvert lille barn og forælder, der ønsker det bedste for deres barn . Befado sneakers model 251Q094 er en kombination af funktionalitet, stil og sundhed til børns udviklende fødder.

Hovedmålet for producenten ved fremstilling af fodtøj er at sikre den korrekte udvikling af barnets fod. Derfor har 251Q094-modellen certifikatet "Healthy Foot" - som garanterer, at sneakers og hjemmesko opfylder de højeste ortopædiske standarder, hvilket er blevet bekræftet af specialister.

Fremstillet af bomuldsstof af højeste kvalitet i attraktive nuancer af blå og grå, som skaber et visuelt og funktionelt behageligt design, der minder om jeans-stilen. Disse sneakers er ikke kun stilfulde, men også praktiske: de er fastgjort med velcro, hvilket gør det lettere for barnet at klæde sig selvstændigt. For at øge sikkerheden og komforten ved at bære, bruges der også gummibånd for at sikre en bedre pasform til foden.

En stiv hæl er et andet vigtigt element, der understøtter korrekt fodpositionering og forhindrer ugunstige ændringer i knoglestrukturen. Designet suppleres af en fleksibel, profileret, skridsikker sål af termogummi, som øger stabiliteten og sikkerheden ved gang, løb eller leg på forskellige underlag.

Brugskomforten forstærkes også af foret - en indersål lavet af blødt bomuldsstof, der sikrer korrekt luftcirkulation og hygiejne i skoens indre. Den grå farve på denne foring er en praktisk løsning, der ikke hurtigt afslører brugsspor.

Det er værd at bemærke, at disse sneakers er dedikeret til piger og fås i blå nuancer med tilføjelse af grå, hvilket gør dem nemme at kombinere med mange børns stilarter. Den subtile anvendelse af sølvstjerner på en marineblå baggrund giver en moderigtig detalje, som unge brugere helt sikkert vil kunne lide.

Produktet fås i kategorien "Børnesko", som foreslår deres brug både i hjemmet og i børnehaven eller skolen, hvor det er lige så vigtigt at pleje fodens sunde udvikling.

For at opsummere, leverer Befado endnu en gang et produkt, der kombinerer æstetik, komfort og omsorg for den sunde udvikling af børns fødder, hvilket gør sneakers hjemmesko wz. 251Q094 vil være et fremragende valg for alle forældre og barn, der værdsætter komfort og stil.

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|