Befado gule børnesko 342P016 lyserød sølv grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado – Dit barn fortjener trøst hver dag!

På hyggelige dage, hvor solen smiler til os fra alle sider, kan de yngste godt lide at bruge tid udenfor, lege og opdage verden. For at give deres fødder passende komfort og sund udvikling, præsenterer Befado den perfekte løsning - gule børnesko 342P016 i pink, sølv og grå.

Komfort og hygiejne i fødderne med Befado:

Disse charmerende sandaler er designet med aktive piger i tankerne. Luftige bomuldsstoffer, som overdelen er lavet af, garanterer hygiejne, selv når de bæres hele dagen lang. Takket være den åndbare sål er foden forsynet med fremragende ventilation, hvilket er afgørende på varmere dage.

Overholdelse af ortopædernes anbefalinger:

Befado er berømt for sin opmærksomhed på den sunde udvikling af små fødder, hvorfor disse sandaler er udstyret med Flex-B-systemet, som gør det muligt for bunden af ​​fodtøjet at bøje sig på det sted, som er anbefalet af ortopædiske specialister. Dit barns fødder vil kunne forme sig ordentligt, hvilket er ekstremt vigtigt i de første leveår.

Kvalitets- og originalitetsmærke:

Det kendetegnende ved Befado sandaler er det gule indlæg i sålen, synonymt med originalitet og høj kvalitet. Dette fodtøj er certificeret af Healthy Foot Sign og anbefales af erfarne ortopæder, hvilket yderligere fremhæver mærkets omsorg for vores børns sunde trin.

Yderligere fordele:

Takket være den stive hæl er småbørnsfoden ordentligt stabiliseret, og læderindlægssålen giver både komfort og et naturligt miljø for den udviklende fod. Den praktiske velcrolukning gør det nemmere for barnet selv at tage skoene på og af, hvilket er et vigtigt aspekt i processen med at lære selvstændighed.

Ved at vælge Befado børnesandaler investerer du ikke kun i det smukke udseende af dine små fødder, men frem for alt i deres sunde udvikling og komfort at have på hver dag. Lad dit barn nyde bevægelsesfrihed og sunde fødder hver dag, og du som forælder vil føle ro i sindet ved at vide, at du har valgt et produkt, der lever op til de højeste standarder.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder Sund fod tegn
  • Farve: lyserød sølv Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|
|