Befado børnesko 212P073 sort blå grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Produkt: Befado børnesko 212P073 sort blå grå

Sunde og sikre skridt for vores børn er prioriteten for alle forældre, og derfor er Befado børnefodtøj fra 212P073-linjen skabt til de yngste, der tager deres første skridt fuld af opdagelser. Talrige certifikater og anbefalinger fra ortopæder bekræfter, at vi har at gøre med et højkvalitetsprodukt, der understøtter barnets rette udvikling og sundhed.

Vægten af ​​produktet med individuel emballage er kun 0,4 kg, hvilket understreger skoenes lethed, hvilket er en af ​​de vigtigste fordele. Takket være dette kan det lille barn frit løbe, hoppe og udforske verden uden at føle vægt på fødderne. Den fleksible sål tilpasser sig små fødders bevægelser, hvilket garanterer ikke kun komfort, men også tilstrækkelig stabilitet på enhver overflade.

Overdelen er lavet af åndbare bomuldsstoffer, som ikke kun er venlige over for børns sarte hud, men også sikrer optimale hygiejneforhold og forhindrer fødderne i at overophedes under leg.

Designerne af Befado fodtøj 212P073 var inspireret af et racermotiv - dynamisk og fuld af energi, som uden tvivl vil appellere til aktive små drenge. De orange detaljer passer godt til dette, da de ikke kun er en moderigtig accent, men også liver op i skoenes grå, sorte og blå farver, hvilket giver dem en flot og munter karakter.

Produktet er rettet mod drenge, men takket være dets universelle design og farver er det perfekt til ethvert barn, der værdsætter komfort og stil. Velcro-lukningen er yderst praktisk - den giver børn mulighed for nemt og hurtigt at tage skoene på og af, hvilket udvikler deres selvstændighed.

En stiv hæltæller giver ekstra støtte til hælen og forhindrer den i at bevæge sig, hvilket er særligt vigtigt i forebyggelsen af ​​posturale defekter hos børn.

Befado-producenten er berømt for sin opmærksomhed på detaljer og den høje kvalitet af de anvendte materialer, hvilket gør denne fodtøjsmodel til et troværdigt valg for alle forældre, der ønsker at give deres barn den bedste beskyttelse og komfort under hverdagens eventyr.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: sort blå Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|