Blå Sportssko

Varer er midlertidigt ikke tilgængelige ;(


Detaljer

Blå Sportssko

Blå sportssko ifølge deres navn og formål på samme tid har ikke en hæl, men den har en hvid gummisål med en slidbane, der perfekt puder og er god til sport. Tekstilmateriale gør skoene på kvindens ben liggende perfekt og kan passere gennem luften. Lacing er en pålidelig og effektiv fastgørelsesmetode.

De blå sportssko er meget flot og stilfuldt. Samtidig garanterer de maksimal brugervenlighed. Lavet af luftigt stof, der sikrer korrekt luftcirkulation. Deres eneste er stærk og fleksibel, takket være, hvilken stødabsorption er stor. Yderligere fordele er ergonomisk, profileret indersål og stabiliserende fod på hælen.

Sportssko blå blonde skoModeller er universelle sko til aktive kvinder, der sætter pris på komfort og bevægelsesfrihed. Tekstil kvinders fodtøj med sporty karakter har en gummisål med slidbane. Hele året rundt har en tekstilindsats inde, der giver komfort under daglig brug.

Vi har noget for alle elskere af sportslivsstil, og også mode og stil. Disse sko, der drukner i roligt blå, er definitionen af sportssko; fuldt åndbar, med en behagelig indersål, der giver komfort, mens du dyrker sport, snoet, selv om de også kan indsættes uden bindende.

Super originale, meget lette kvinders sko fremstillet af høj kvalitet stof. Komfortabelt glidede på foden. Fladsåle med slidbane giver komfort på enhver overflade. Usædvanligt design tiltrækker opmærksomhed. Smuk, frisk blå farve vil tilføre girly nåde og lethed til sportstøj.

producent: ButyModne
Relaterede kategorier: Damesko
Dames sportssko
Sport Damesko ShoesModern
Hæl / platform hæl: 3
højde: lav
Det dominerende mønster: uden et mønster
Eksternt materiale: klud
Yderligere funktioner: mangel
lås: Slip , snøret
pen: omgang
køn: Damesko
Indsæt materiale: klud
farve: blå

anmeldelser:

Tak fordi du tilføjede en kommentar.

17 april 2019 | mr...sp