Børnehave tøfler - fem tip til at vælge fodtøj til en ung fod

At vælge det rigtige fodtøj til en børnehave er en reel udfordring! Barnets fod vokser, så det skal ikke deformeres af forkert valgte sko, men hvad betyder det egentlig? Om i dag på vores blog.

størrelse

Lad os begynde med, at børns sko bør være lidt længere end børnefoden. Tænker lidt - vi mener maksimalt centimeter! Barnets fod vokser, men lad os ikke købe sko, der er alt for store, fordi barnets fod vil flytte ind i det - og dermed meget tæt på skader.

Det er bedst at kontrollere, om skoens størrelse er passende ved at sætte sko på foden - børnebarnet skal stå i skoen. Storetåen bør ikke røre ved enden af ​​skoen - hvis det gør det, betyder det at skoen er for stor. Den rigtige størrelse er det nemmeste at tjekke sko med udsatte tæer. Det er dog værd at huske, at størrelsen af ​​forskellige virksomheder kan afvige fra hinanden.

Drengesko Ren Men 112 blå

sål

En af de vigtigste ting, der styrer os, når vi vælger sko til et lille barn, er den eneste. Det bør være fleksibelt for ikke at forstyrre den naturlige bevægelse af foden. Det er værd at kontrollere, om sålen er dækket af et skridsikkert lag, takket være, at barnet vil kunne stille stille på flade og forholdsvis glatte overflader. Et af de materialer, der anvendes til ortoser, er termogummi. Dette bløde materiale giver god greb, men også stor fleksibilitet. Du kan finde den hos producenter af førende mærker - vi anbefaler, at du f.eks. Kontrollerer Befado børns sko.

Drenge tøfler bil Befado 110p271

lås

Forskolebørn er allerede stort set uafhængige, men det er bestemt værd at låsen er enkel, for eksempel velcro eller lås. Denne lås er stærk, og samtidig kan barnet forsøge at sætte på og fastgøre skoene. Passende fastgørelse findes blandt andet i tøflerne Befado og Ren But.

Pigens hjemmesko hjerte Befado 242p054 pink

Åndbart materiale

Alle elementer i tøflerne, nemlig sålen, indersålen og den øvre, skal være lavet af luftigt materiale. Toddler i tøfler vil tilbringe næsten hele dagen, så det er værd at investere i anstændigt materiale derudover beriget med antibakterielle og antifungale egenskaber. Når du køber tøfler, skal du være opmærksom på sålen. Befado tøfler har en tunge lavet af termogummi og er ikke kun profileret og monteret på barnets fødder, men også åndbar.

Tøfler til piger Befado 346y016 marineblå

Tå af skoen

Barnets fod er meget plastisk og dermed modtagelig for enhver deformation. For tyndt kan spidsen af ​​tøfler forårsage for eksempel indgroede søm eller slid og blærer. Når du vælger en sko, skal du sørge for at dens tå er bred og høj. Takket være dette bliver barnets fod ikke komprimeret, og vi vil undgå mulige skader.

Befado 273X152 hjemmesko sneakers