Børnesandaler med flettet kamel Bailly 283-3C brun

14,05 EUR
19% billigere
17,56EUR

Sommerøjeblikke fuld af udendørs sjov kræver passende fodtøj, der vil give børn både komfort og beskyttelse. Børnesandaler med fletning Camel 283-3C, brun, opfylder perfekt disse behov, og er et glimrende valg for små opdagelsesrejsende. Lavet med aktive piger i tankerne, de kombinerer stil, holdbarhed og funktionalitet.

Designet af disse sandaler er en kombination af materialer af høj kvalitet med sans for detaljer. Det økologiske læder, som den øverste del af skoene er lavet af, giver dem ikke kun et elegant look, men garanterer også holdbarhed og modstandsdygtighed over for skader. Den brune farve vil give dine fødder en pigeagtig karakter, der nemt matcher mange sommerstyles.

Det er værd at være særlig opmærksom på den skridsikre gummisål, som vil sikre stabilitet under forskellige aktiviteter - fra gåture i parken, gennem leg på legepladsen, til familieture. Det, der kendetegner disse sandaler, er også fastgørelsesmetoden - behagelige velcrostropper, som selv de mindste børn nemt kan betjene, og samtidig sikrer en solid pasform til foden.

Camel Bailly-sandaler til børn med fletning er mere end bare fodtøj. Det er et gennemtænkt design, der understøtter barnets udvikling, og sikrer dets komfort på varme sommerdage. En bred vifte af størrelser giver dig mulighed for at vælge den perfekte pasform til enhver pige, og ved at bruge det tilgængelige størrelsesskema vil du hjælpe dig med at træffe det bedste valg.

For at opsummere, når du vælger sandaler til børn, er det værd at vælge dem, der kombinerer stil, komfort og sikkerhed. Børnesandaler med fletning 283-3C, brun, opfylder disse kriterier, og er en fantastisk løsning til sommerens eventyr. Glem ikke at tjekke hele kollektionen af ​​sandaler for at finde en model, der passer perfekt til dit barns behov.

  • Karakter: mangel
  • Producent kode: 283-3C
  • Låstype: velcro
  • Farve: Brun
  • Materiale: kunstlæder
  • køn: piger
  • Emballage tilstand: Original

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|