FR1 Børnesandaler med flettet rosaguld 283-2B Bailly gylden

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Bliv overrasket over stilfulde og funktionelle børnesandaler - FR1 børnesandaler med fletning, Pink Gold 283-2B Bailly, som helt sikkert vil tilføje glans til din lille prinsesses sommerstyling. Disse blændende lyserøde gyldne sandaler er det perfekte valg for forældre, der leder efter en kombination af æstetik, komfort og sikkerhed.

Sandalerne er designet til små opdagelsesrejsende, der har brug for behageligt fodtøj til sommerdagene. Takket være det økologiske læder af høj kvalitet kan børns fødder nyde et åndbart og slidstærkt materiale. Det delikat flettede frontelement giver sandalerne en unik karakter, hvilket gør dem til et attraktivt valg for en moderigtig pige.

Komfortabelt at have på er givet af en skridsikker gummisål, som minimerer risikoen for at glide selv på glatte overflader, hvilket giver en følelse af stabilitet, mens du går, leger på legepladsen eller under andre sommereventyr. Ydermere muliggør velcrolukningssystemet nem og hurtig tilpasning af sandalerne til barnets fod og gør det muligt for unge brugere at tage skoene på og af selvstændigt.

FR1, som producent, tog sig af de detaljer, der er lige så vigtige som det stilfulde look, hvilket sikrer, at hvert trin i disse sandaler bliver lige så sikkert og stilfuldt. Når du vælger sandaler til et barn, er det værd at være opmærksom på størrelsestabellen for perfekt at passe skoene til voksende ben.

Den kategori, som sandalerne tilhører, er "Børn » For børn » Sandaler", som afspejler deres dedikation til at søge efter børnefodtøj af højeste kvalitet. Fra vores kollektion af sandaler skiller FR1 børnesandaler Rose Gold 283-2B Bailly sig ud med deres iøjnefaldende gyldne farve, hvilket gør dem til et godt valg for små modefans.

Tag dine børns garderobe et skridt videre med dette vidunderlige, lette fodtøj, der kombinerer komfort, funktionalitet og skinnende design. Lad enhver udflugt være en mulighed for at skinne med et stilfuldt skridt.

  • Karakter: mangel
  • Producent kode: 283-2B
  • Farve: gylden
  • Materiale: Kunstlæder
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.29

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|