Børnesandaler med gylden kæreste -velcro

15,63 EUR
19% billigere
19,53EUR

Vi præsenterer unikke sandaler til børn, der kombinerer elegance og den højeste kvalitet af håndværk. Børns gyldne velcrosandaler er kendetegnet ved en unik gylden farve, der tiltrækker opmærksomhed og tilføjer charme til enhver styling. Dette er et ideelt forslag til små modeelskere, der ønsker at se smuk og elegant ud i enhver situation.

Disse sandaler er designet med de yngste brugeres sundhed og komfort i tankerne. Takket være HEALTHY FOOT-mærket kan du være sikker på, at disse sko er skabt med opmærksomhed på den rette udvikling og funktion af barnets fødder. Dette produkt opfylder alle konstruktions-, teknologiske og materialekrav og garanterer dermed høj kvalitet og sikkerhed ved brug.

Yderligere fordele ved disse sandaler omfatter en stiv hælskranke og en profileret læderindlægssål, som markant øger brugskomforten og hjælper med at opretholde en korrekt kropsholdning. Det er også værd at være opmærksom på den skridsikre sål, som sikrer stabilitet på forskellige overflader og minimerer risikoen for at glide.

Sandalerne er lavet af økologisk læder af høj kvalitet, som både er et bevis på miljøhensyn og en garanti for fodtøjets holdbarhed. Velcrolukningen gør det nemmere for barnet selv at tage skoene på og af, hvilket er vigtigt for at udvikle selvstændighed hos de mindste børn.

Guldsandaler er et perfekt valg til små damer, der værdsætter stil og komfort. De er perfekte til sommerens gåture, familiefester eller hverdagsbrug. Vigtig information er, at når du vælger størrelse, skal du følge det tilgængelige størrelsesskema for at passe sandalerne perfekt til dit barns fødder.

Ved at vælge Gyldne velcrosandaler til børn, investerer du ikke kun i skønhed og stil, men frem for alt i dit barns sunde udvikling og komfort. Dette fodtøj kombinerer elegance, høj kvalitet af håndværk og sans for detaljer, hvilket gør det til et perfekt valg for enhver lille elsker af unikke løsninger.

  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder
  • Producent kode: 21DZ23-3910
  • Farve: gylden
  • Materiale: Kunstlæder
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4
  • Karakter: mangel

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|