Lukas Børns formelle fællesskabssko J1 sort

73,17 EUR

Produkt: **Lukas børns formelle nadversko J1 sort**

Hvis du leder efter fodtøj, der vil komplementere dit barns elegante styling til vigtige festligheder, såsom første hellige nadver, bryllupper eller andre familiesammenkomster, vil de sorte J1 børns formelle nadversko fra Lukas være det perfekte valg. Disse sko, der udelukkende er lavet af naturligt læder af høj kvalitet, kombinerer elegance, stil og tidløst design, samtidig med at de er et uerstatteligt element i en børnegarderobe ved officielle lejligheder.

Takket være brugen af ​​naturligt læder ser skoene ikke kun smukke ud, men garanterer også høj bærekomfort. Det naturlige materiale tillader fødderne at ånde og tilpasser sig perfekt til føddernes form, hvilket er nøglen til at sikre komfort under hele brugen. For yderligere komfort er skoene udstyret med en stiv hælskranke og en indersål af naturlæder, som giver tilstrækkelig støtte til barnets fod.

J1 formelle sko er en klassisk model af sko med snøre, som giver dem en elegant karakter og giver mulighed for præcis tilpasning af skoene til foden. På trods af deres formelle stil, kan de også bruges sammen med mere hverdagsoutfits, for eksempel med jeans, hvilket gør dem til et meget universelt valg.

Skoens sål er designet med tanke på brugskomforten – en lille hæl har ikke kun en positiv effekt på skoenes udseende, men forbedrer også holdningen og sikrer en bedre fordeling af kropsvægten.

Det er værd at understrege, at disse elegante sko er 100% polsk fremstillet, hvilket garanterer opmærksomhed på alle detaljer og høj kvalitet af udførelse. De fås i en optimistisk sort farve og passer perfekt til de fleste formelle drengetøj, og udgør det perfekte supplement til en elegant styling.

I pakken finder du originale Lukas sko, som er en garanti for produktets ægthed og kvalitet. For at opsummere er Lukas J1 sorte børnesko til formelle nattverdssko en kombination af elegance, funktionalitet og komfort, som helt sikkert vil appellere til både forældre og deres børn, der leder efter behageligt og stilfuldt fodtøj til særlige lejligheder.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder
  • Producent kode: J1
  • Låstype: Snørebånd
  • Emballage tilstand: Original
  • Farve: sort
  • Materiale: naturlæder
  • køn: drenge

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|