Casual sko til afslappet styling - hvordan man tager dem?

Sportssko - elsket af kvinder og mænd

Man kan sige meget om fordelene ved sportssko - behageligt, stabilt, moderigtigt, velegnet til mange lejligheder. Så det er næppe overraskende, at de er vært i enhver garderobe. I dag er de oprettet ikke kun til gymnastiksalen eller til sportsgrene, men hver dag og endnu mere formelle udgange. De er en perfekt pause til mere elegante stilarter og komplementerer de afslappede. Herrer er ikke bange for at kombinere dem med dragter og damer med kjoler. De er inkluderet i placeringerne hver sæson og uanset alder.

Hvordan kombinerer sportssko med hverdagsstiliseringer - tip?

  • Sats på komfort - hvis du foretrækker en afslappet stil hver dag, er du bestemt interesseret i komfort. Så vælg sportssko, der garanterer dig det. Med sweatpants, joggers eller jeans ser ethvert sportsfodtøj godt ud.
  • Damer til lette, feminine styliseringer vi anbefaler både sneakers og massive sneakers, som nu er en absolut trend! Store, farverige og gamle skolesko giver dit casuwale look endda til de mest elegante kombinationer, de passer godt sammen med sommerkjoler, men også overalls eller kvinders dragter.
  • For mænd med elegante stilarter anbefaler vi sneakers, alle sorte sko og til de dristige - farverige sneakers. I dag er det at bryde stilen spændende på en spændende måde, så selv med sko kan du skabe en moderigtig, afslappet stil.
  • For damer og mænd hver dag ser enhver type sportssko godt ud med jeans, t-shirts, sweatshirts eller sweater. Du kan følge vores trendtips eller blot vælge, hvad du kan lide. Mode til sportssko er blevet et så vidt udbredt emne, at stort set ethvert snit, farve og model er til tiden og perfekt komplementerer stylingen.
  • Sportssko bliver også dristigere i forretningsklædningskoden. Arbejderne er ikke længere pålagt at bære stiletter, lak og elegante sko, men de giver dem meget frihed. Dametøj og Conversy - en god idé! Elegante bukser til en ketsjer, skjorte og bælter kombineret med sneakers - ramte stedet. Til vigtige forretningsmøder er det naturligvis stadig bedre at vælge moccasins eller sko til mænd eller ballerinaer og pumper til kvinder, men på daglig basis - vi støtter sportsvarianter så meget som muligt!

Afslappet styling sportssko - de største trends i 2019/2020

Forslag til kvinder:

Forslag til mænd:

Kort sagt har sportssko forskellige ansigter. Valget er så stort, at du let finder en variant til dig selv. Vi anbefaler at se på tilbudet i butymodne.pl-butikken til kvinder og mænd. Følg vores tip, så dine afslappet sko passer perfekt. Held og lykke!