De mest fashionable kvinders sko i foråret 2019

Smukke høje hæle med interessante udskrifter

Foråret vil glæde kærligheden af høje hæle, fordi hæle er en nødvendighed for garderobeskabet til de varmere måneder. Husk at sko i sæson 2019 har en tynd og høj hæl. Desuden bør hvert par ifølge Alexander McQueen være rigt dekoreret - vi kan vælge en kopi med et blomsterkort eller småsten og perler syet på en sko dekoreret med et slangeskind mønster. Sko med spænder og klemmer eller meshelementer vil også være moderigtige. Høje, tynde hæle kan findes i pumper og støvler med spidser sluttede med en spids. Det er bedst for spidsen at være anderledes end resten af sko - det er bedst at se det samme som i Dries Van Notens kollektion - farven. Sandaler med tynde stropper og en hæl - de vil også være moderigtige! Vi vil præsentere den største følelse af stil, når vi bærer sko, hvor spændende mønstre og interessante tilbehør er blevet kombineret. Dette er et godt valg for kvinder, der har mestret evnen til korrekt at bevæge sig på høje hæle over ujævne fortov.

Sandaler er ikke nødvendigvis på en høj post

Chanel modehus til det kommende forår har lavet en mode inspiration til tilhængere af flade sko. Valentino-propositionerne omfatter lave klapper i en varm koralfarve dekoreret med fjer. Komfortable lavhælede sandaler vil glæde dem, der går meget, foretrækker en stil inspireret af mænds mode eller føler sig bedre, når skoene ikke øger dem. Men hvis vi kan lide at vise en smuk kalv, tilbyder Miu Miu rigt dekoreret sandaler på platformen.

En stor retur af trekantede og brede hæle

Hvis vi er sande modefans, vil vi i foråret bære høje støvler eller midkælv støvler med formede trekantede hæle, for eksempel dem fra Isabel Marant - tynde, lavet af ruskind eller lakeret læder, dekoreret med jets eller åbent mønster. Perfekt til varm og fredfyldt forår, og i kombination med en beige eller hvid trench coat er et must for den kommende sæson! Bredhælene kan være farvede eller gennemsigtige - ligesom Louis Vuitton - det ville være vigtigt at se godt ud.

Originalsportsko

Designerne huskede også tilhængerne af sportssko, der stormede på Stockholms, Berlins eller Paris gader og styrede Instagrama. Sneakers, hvad enten kondisko de ser godt ud med en jakke, park eller bombefly. Vi kan sætte dem på bukser, kjoler og nederdele. Dette fantastiske fodtøj passer også til det klassiske damedragt, fordi det lader dig bryde den officielle karakter af dette outfit. Moderigtige varer i foråret 2019 vil være farverige, knyttede og højere - med en ankel længde.

I den kommende sæson, foråret 2019, vil vi alle finde fashionable sko, der passer til sig selv. Tilhængere af klassiske høje hæle, elskere af flade sandaler eller mellemstore hæle og sportsstil fans - alle vil se smukke ud i de mest trendy sko, der venter os på ButyModne.pl.