De mest trendy kvinders sko til efteråret 2019

Efterårskalenderen startede for nylig, og de første gule blade dukkede op på træerne, hvilket betyder den sidste klokke til at købe nyt fodtøj.

Årligt hit - høje støvler

For et år siden var der et blogindlæg om støvler, som du kan læse her. Knæhøje støvler er stadig de mest moderigtige, men i år viste dyremotiver sig at være et populært mønster. Hvis du vil have noget mindre elegant, så måske du vil være interesseret i højt bundne støvler inspireret af militært fodtøj. Originale varianter i farverne som blå eller bordeaux vil konkurrere med den klassiske efterårsfarvepalet.

Kvindes cowboy støvler

Lad os ikke glemme cowboy-støvler, et hit i enhver mulig form. Du kan vælge mellem høje eller lave cowboystøvler. Farverne er dæmpet beige og brune, men du vil helt sikkert blive overrasket over de ikke-traditionelle metalliske versioner. For de modige anbefaler vi efterligning af slangeskind eller python, endelig er de vendt tilbage til modeverdenen. Du kan nemt kombinere dem med hverdagsantøj som jeans, men de vil også gå godt med nederdele. Det er værd at huske, at cowboy-støvler i midten af ​​leggen og en løsere kjole kan være en interessant stylingidee.

Moderne sneakers

Hvis du har brug for noget mere urbant, er den ideelle mulighed moderne for dig kondisko, som ofte kaldes "grim sko"Eller"far kondisko". Unge blev forelsket i forrige århundreds hit i 90'erne berømtheder. Den unikke kombination af sneakers, trappers og basketballsko overrasker dig med deres opfindsomhed. De kendetegnes ved høje såler, hvilket giver dem et futuristisk look. Du vil blive forelsket i disse sko, og desuden vil de stadig være et hit om foråret, de er perfekte til en intens urban livsstil.


Klassiske støvler

Mange kvinder forbinder støvler med kedelige, sikre stilarter båret af gamle damer. Bundne støvler i brune nuancer udgør stadig sikre klassikere. I år bringer de dog en lille ekstravagance til din garderobe. Det er værd at være opmærksom på alle slags mønstre, såsom leopard og slangehud og et mere dæmpet gitter samt pepitka. Derudover vil støvler foret med pels varme dine ben på kolde morgener. Antallet af muligheder er virkelig ubegrænset, og alle vil finde noget til deres tegnebog.

Med et sådant antal forslag bør du finde noget for dig selv, uanset din stil og budget.