De smukkeste sko til første kommunion

Hvad skal kommunionsskoene være?

Paret, som vi planlægger at starte et barn på Første Kommunion, burde være frem for alt behageligt. Han kan ikke tro og tørre sine fødder. Vores barn bliver nødt til at blive i det i et par timer! Sko skal passe stil og skære i den type tøj. Lad os vælge et beskedent par i skyggen af ​​kappen. Hvis vi klæder et barn i en kjole eller en dragt, kan vi vælge mere dekorativt fodtøj. Hvad mere er værd at overveje? Selvfølgelig, vores børns præferencer. Hvis skoene ikke passer til dit barn, er der en god chance for at forberede kirken på kommunionens ende i tårer.

Vi vælger pigers sko til første kommunion

Der er et stort udvalg af nattesko til piger i butikker. De mest populære er traditionelle tøfler i snehvid. Mikropumper kan være glatte eller dekoreret med buer og zirkoner og striber. Hvad er der normalt genstand for pigersugen? Heels! Husk at skoene kan være lave, men selv en 1-centimeter hæl vil være en kilde til stolthed for vores barn. Traditionelt, girly fodtøj har en stigning og spænde lukning. Jeg er sikker på, at hun vil lide den lille pige. Hvide balleriner er lige så fashionable - denne type fodtøj anbefales til komforten af ​​slid. Hvad mere er, det kan senere bruges til sommer kjoler. At købe nattesko kan være en ægte oplevelse for en pige! For mange unge damer er dette det første voksne par. Derfor vælger forældre ofte at vælge en elegant model, der appellerede til deres datter. Husk at roligt henvende sig til søgningen efter disse eneste sko. En god løsning kan være at bestille en bestilling i butikken ButyModne.pl. Derhjemme vil der være tid nok til at prøve det valgte par og se om det passer til kjole. Husk at vælge skoene i samme nuance til den hvide skabelse. Kombinationen af ​​snehvidt stof med écru-stil pumper vil gøre dine næse se snavsede eller bare gamle.

Hvilke sko vil være bedst for drengen?

Elegante nattesko til drenge

Valget af sko til en dreng er lidt mindre kompliceret end i tilfælde af en pige. En lille gentleman kan oprette et traditionelt besøgspar til denne ceremoni. Bundet sorte sko vil blande godt med en mørk dragt. Vi kan vælge et matpar, der ligner voksent fodtøj eller skinnende laklæder. Før du træffer en beslutning, spørg din søn for en mening, at han ville føle sig godt tilpas under hele ceremonien. Vi kan lidt slappe af den oprindelige karakter af hele outfitet, vælge en farverig flyve og snørebånd, der passer til dragt. Før vi træffer en købsbeslutning, lad os også overveje, hvilken type materiale skoene skal fremstilles af. Leder vi efter et par naturlige eller syntetiske læder? Husk at den 10-årige satser stadig vokser meget hurtigt, og sko købt til første kommunion kan være for lille efter et par måneder.

Der er mange stilarter af communion sko til drenge og piger. Lad os vælge de der er komfortable, passer til outfit og vores børn er mest ønsket.