Demar isolerede galocher lyserød rød blå violet

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Her er en foreslået tekstpræsentation af produktet:

---

Leder du efter de perfekte gummistøvler til dit barn? Vi præsenterer et unikt tilbud af isolerede Wellington-støvler i levende farver fra det velkendte POLSKE firma DEMAR, model 0039, som vil fungere godt i ethvert regnvejr!

Disse gummistøvler er designet med de smås komfort og varme i tankerne og er perfekte til efterårets plask og vinterkuldegysninger. Fremstillet af syntetiske materialer af høj kvalitet garanterer de holdbarhed og modstandsdygtighed over for våde forhold. Derudover har hvert par gummistøvler aftagelig syntetisk isolering, så du kan justere dem til dit barns behov afhængigt af temperaturen.

DEMAR gummistøvler er ikke kun praktiske, men også moderigtige i designet. Fås i følgende farver: munter pink, livlig rød, rolig blå og mystisk lilla - hvert barn vil finde noget for sig selv ved at vælge deres yndlingsfarve.

Med hensyn til funktionalitet er disse wellingtons udstyret med forskellige typer fastgørelseselementer, der er nemme at betjene selv for små børn, samtidig med at de sikrer en solid pasform. Den stive hæltæller understøtter desuden stabilitet under gang, hvilket er vigtigt for energiske brugere.

DEMAR Wellington-støvler er fodtøj, der egner sig til hverdagsbrug - i skolen, til gåture eller under ture udenfor byen. De beskytter ikke kun små fødder mod regn og mudder, men holder dem også varme og behagelige.

Og nu det bedste - vi tilbyder det hele til en FANTASTISK PRIS!!! Gå ikke glip af muligheden for at udstyre dit barn med farverige, pålidelige og isolerede gummistøvler fra Demar, som vil holde dig smilende og beskyttet uanset vejret.

Producer: Demar

Kategori: Børn » Til børn » Wellington støvler

Låstype: Andet

Yderligere oplysninger: Stiv hælkappe

Farve: pink, rød, blå, lilla

Giv dit barn varme, sikkerhed og stil ved at vælge gummistøvler fra DEMAR!

  • Låstype: En anden
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: lyserød Rød blå Violet

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|