Drenge hjemmesko Rider 05775 grå gul sort

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Rider flip-flops er fodtøj i høj klasse, der er beregnet til svømmehallen eller stranden, selvom de også er perfekte at have rundt i lejligheden eller i gården. Let og behageligt, de vil sikre maksimal komfort under ferier eller besøg i swimmingpoolen.

Poolsko fra det anerkendte Rider-mærke har alle funktionerne fra solide børnesko. En tyk sål isolerer godt fra jorden, men er fleksibel nok til ikke at begrænse bevægelser eller blokere barnets frihed. Materialet, som flip-flopsene er lavet af, er slidbestandigt og absorberer ikke fugt, takket være hvilket skoene vil tjene dig godt i lang tid. Rider børns sko er korrekt kontureret, takket være hvilke foden er korrekt placeret og ikke glider.

En yderligere fordel ved Rider-klapperne er deres æstetiske udseende. Indrettet i en moderne stil og mørke farver ser de godt ud. Det sporty snit vil ikke kun give komfort, men vil også glæde enhver dreng. Flip-flopsene vil give komfort og vil se godt ud. De vil fungere godt ved svømmehallen, på stranden, men også for eksempel som fodtøj til hjemmebrug.

  • Låstype: En anden
  • køn: Drengene
  • Karakter: mangel
  • Farve: gul, guld Grå sort

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|