Efterårspleje af fodtøj

Du bør passe på dine sko hele året. Uanset årstid og vejr, fordi de er vores udstillingsvindue. Ødelagt, snavset og ragget fodtøj ser ikke kun grimt ud, men fortæller også meget om ejeren. Efterårssvintersæsonen er den tid, hvor man skal være særlig opmærksom på pleje af sko, så de ser godt ud på trods af regn, mudder og efterår.

Korrekt pleje

Vinterstøvler til kvinder Sergio Leone 67569

Den type materiale, hvorfra skoene er lavet, påvirker typen af ​​pleje og vedligeholdelse. Læder, ruskind og stofsko skal opretholdes på en anden måde. Derfor er det nødvendigt med andre kosmetik til pleje af ruskind og nubuck læder og andre til glat læder og andet materiale. Det er værd at læse informationspiktogrammerne på dine sko. Kun ordentlig pleje og vedligeholdelse af sko giver dig mulighed for at bruge dine sko i mange år.

Korn læder

Brune kvinders sko Hengst 214702

I tilfælde af sko fremstillet af kornlæder, rengør og påfør traditionel pasta eller fløde og poler derefter fodtøjet. I tilfælde af lys hudfarve er det værd at tænke på at beskytte farven, inden den første sætter på skoene. Imprægnering vil bidrage til at beskytte farven mod snavs, der er uundgåeligt om efteråret.

Læderlæder

I tilfælde af laklæder skal du huske, at hvis vi ikke regelmæssigt polerer det, vil et smukt og skinnende udseende ikke vare evigt. Derfor er du nødt til at få en rengørings- og poleringsspray til efteråret. Vand og vandpytter påvirker ikke fodtøjets udseende. Kun brønde vil arbejde i sådant vejr, hvis vi vil garantere, at vores fødder bliver tørre.

I tilfælde af ruskind eller nubuck fodtøj vil en ruskind eller nubuck børste og en nærende spray være påkrævet. Takket være det beskytter vi farven og beskytter skoene mod støv og vand. Sko af kunstlæder kan passes med en klud og flydende hudpræparater.

Du kan ikke helt beskytte dine sko mod gennemblødning og snavs. Imidlertid kan korrekt udvælgede imprægneringspræparater, grundig rengøring, limehjælp hjælpe med pasning af sko i efterårssæsonen.