Efterårstøvler - hvad skal man vælge?

Hvilke funktioner skal have gode støvler til efteråret?

Vi ved, at du ikke kun interesserer dig for komfort mens du bærer, men også om funktionalitet, æstetik og universalitet. Når du vælger sko, er det værd at sikre, at fodtøjet er godt båret, overlever det bedste fra flere sæsoner, men på samme tid passer det godt sammen med vores styliseringer. Så her er nogle ting man skal passe på, når man køber!

  • Materiale lavet - når du leder efter støvler til efteråret, kan du ikke ignorere et så vigtigt emne som materialet. Det regner ofte om efteråret, så det er bedst, at det er godt imprægneret kornlæder. Kunstige materialer fungerer også - f.eks. Gummi eller andet, vandtæt med en høj membran. Det er bedre at opgive stoffer, der hurtigt bliver våde - så vent til foråret med sneakers.
  • Skræddersyet hæl - efterårstøvler kan antage forskellige former. De fungerer godt på flad eller på en delikat 3 cm hæl. Men hvis du vil sætte dem på for mere elegante styliseringer, kan du vælge en højere hæl, hæl eller kile. Det vigtigste er, at skoen er stabil og garanterer dig bevægelsesfrihed.
  • Den rigtige størrelse - selvom det er et trivielt emne, er det værd at huske, at vi i efteråret ofte beslutter tykkere sokker. Derefter kan sko, der er for godt tilpasset, blive stramme og fange os. Vi anbefaler, at du vælger en model, der med en tynd sok efterlader dig en smule slap, så det er bedst at tjekke størrelsestabellen og vælge den efter længden på indsatsen.
  • Æstetik der passer til ejeren - efterårstøvler er mange forskellige varianter at vælge imellem. Du kan satse på klassikeren og vælge de sædvanlige Jodhpur-støvler i en dæmpet farve, eller du kan gå amok og vælge en ekstravagant model, der passer til din stil. Der er fuld frihed - du kan lege med mode!
  • Komfort - sko skal først og fremmest være behagelige. Så hvis du skal vælge hvilke støvler du skal vælge om efteråret, skal du være praktisk. Hver dag fungerer høje hæle ikke, men for en fest på alle måder, forudsat at du kan gå i dem, og dette er ikke et problem for dig.

De mest trendy støvler til efteråret denne sæson

Som nævnt har støvler forskellige former. De er flade, høje hæle, hæle eller kiler; lavet af læder, ruskind og andre materialer i hele farveudvalget. Når du bestiller en model til dig selv, skal du først og fremmest ledes af dine præferencer. Hvis du dog vil vide, hvad der er varmt, præsenterer vi de mest trendy efterårstøvler denne sæson!

Jodhpur-støvler er fodtøj med en lav hæl, med en øverste som normalt når over ankelen. De kan være lavet af læder, ruskind, øko-læder og andre materialer. Deres sål er normalt gummi, hvilket sikrer stabilitet og komfort. Et karakteristisk træk ved disse sko er syning af gummi på siderne af den øvre - undertiden i en kontrastfarve. Er du interesseret i Jodhpur-støvler? Måske vil du kunne lide modellerne: Små svanersorte klassiske Jodhpur-støvler eller

Cowboy-støvler - de husker landstilen, men i modsætning til udseendet er de nu sæsonens hit. Sådanne støvler til efteråret bæres ivrigt af berømtheder og modebloggere. De er kendetegnet ved en skarp tå, lav hæl og bred øvre. Eksempler på denne type sko er små svanebrune cowboy-støvler med høje hæle og brune Anabelle-ruskind-cowboy-støvler .

Arbejdere - denne type sko giver karakter til enhver stil. Rigt dekoreret med spænder, nitter og jetfly, krøller de endda det roligste look. De er yderst behagelige og praktiske. Selvom de ser massive ud, fungerer de også godt med kjoler, hvilket skaber en mere rov, rockstemning. Vi anbefaler, at du tjekker Seastar- modeller, moderigtige poser og Daszyński-brune poser .

Udskårne støvler - hvis vejret stadig er gunstigt udenfor, skal du overveje at købe støvler, der har let udsatte rum. Det er sæsonens hit, som kvinder rundt om i verden elsker. Sørg for at tjekke vores forslag - f.eks. Corina brune velourstøvler eller sorte kvindestøvler på A-407-stolpen .

Kiler ankelstøvler i en sportsudgave - hvis du kan lide en løs, afslappet stil, vil du kunne lide denne type sko. Kile giver komfort, og tilføjer samtidig et par centimeter og slæder benet. Interessante design og usædvanlige forslag, fx Sergio Leone kiler hæle sorte eller grå kvinders sneakers BZ8386-KB Grå .

Som du kan se, har du mange valg. Du behøver ikke at beslutte med det samme. Besøg butymodne.pl butik, tjek tilbudet på støvler og find en variant der passer til dine præferencer og behov. Gå igennem denne sæson i moderigtige og behagelige støvler til efteråret. God shopping!