Elegant eller varm - hvilke vintersko skal være?

Kvicksilverstangen på termometre faldt under -10 ° C, og de største frost var pakket med yderligere tørklæder. I dette vejr er det meget nemt at få forkølelse, så pas på dig selv. Det er på tide at ændre dine yndlingshøstsko til solidt, varmt vinterfodtøj. Hvert år står du over for et dilemma, om du skal se elegant og fryse, eller vælg varme, men umoderne sko til vinteren? Unødvendigt!

Sko til vinteren: elegant eller varmt?

Det er en myte, at vinterfodtøj enten opvarmer eller ser godt ud! Efter nogle regler kan du gå i hyggelige og varme sko. Først og fremmest skal du vælge en model lavet af naturlæder, fuldkornet læder eller nubuck - se det fashionable par til rådighed på Butymodne.pl hjemmeside. Sørg for at tage sig af et nyt par sko, beskyt det med en speciel pasta eller hudcreme eller nubuck-imprægnering. Når du ser sko, skal du kontrollere, om de valgte af dig har et ekstra opvarmningslag indeni. Hvis dine fødder ofte bliver kolde, skal foringen løse problemet. Vælg sko med et halvt tal for stort - så du kan sætte dem på en ekstra uldsstrik eller, når det viser sig at det er meget koldt, skal du lægge en speciel, isoleret liner. Hvis du tager dig tid til at vælge det rigtige par, vil vinteren ikke være forfærdeligt! Hvilken type sko er bedst at have på din hylde?

Støvler, støvler eller måske sne støvler?

Støvler er perfekte til en mild vinter. Disse er klassiske fodtøj, som du kan bære til en kort frakke eller fåreskind frakke. Årets rigtige hit er kombinationen af korte støvler og bukser 7/8 - alt dette, så kvinden kunne præsentere verden et stykke kalv. Det kan være en løsning, der ikke er det bedste for dit helbred, når temperaturen falder langt under nul. Så afhænger det af dig, om du vil være fashionabel eller tilbringe nogle dage i sengen. Som et alternativ tilbyder vi moderne vinterstøvler med en varm foring, hvor du helt sikkert ikke bliver kold. Svenskerne siger, at der ikke er dårligt vejr, kun upassende tøj. Styret af dette princip, kan du nemt lave sne støvler bunden af dine vinter stiliseringer. Vælg en tidløs, lædermodel - søg efter par, du kan finde på Butymodne.pl . Bær dem med uldbukser i en krone eller med en ulddæmpet kjole. Til dette overdimensionerede frakke, et stort tørklæde og du kan være sikker på at alle øjne vil blive rettet mod dig! I dette outfit vil du helt sikkert være et godt eksempel på urban elegance med lidt slap. Føles som en svensk og fart gennem byen i dine læders sne støvler.

Pas på dit fodtøj!

Sko ser elegant ud, når de er nye. Senere er det op til dig, om de stadig vil se godt ud. Sørg for, at de altid er rene og ryddelige - regelmæssig rengøring er vigtig. Du skal bruge en klud og specielle børster. Brug kosmetik af god kvalitet til fodtøj, især når du har et par lavet af ægte læder. Du har aldrig indsat dine sko? Prøv det og se, at denne aktivitet giver en masse tilfredshed. Husk også regelmæssigt at udskifte klapper for at undgå at ødelægge dine hæle i vinterstøvlerne.

Vintersko kan være elegant og varmt. Vælg det rigtige par, hvor du vil se godt ud, selv når det fryser koldt udenfor!