Glany - et ungdomsudseende i en kvindes udgave?

Guanys er primært forbundet med ungdomsbevægelser, ikke helt feminine - tværtimod. Men støvler, som sko til efterår, kan perfekt fungere som erstatning for støvler og støvler, for hvilke det stadig er for varmt. I øjeblikket kan vi se meget interessante par af disse skoder vil gøre opmærksom på enhver kvinde. Hvorfor?

Tænker på "glany", vi kan se en vision af sorte, ret store sko, der ender bag ankelen, og endnu højere, her under knæet. I mellemtiden er disse feminine versioner, der fremmes i efterårssæsonen 2018, i stand til at erobre hjertet ... med farve, print og endda en patch.

 

Dåser - ikke bare sort, ikke bare hvid

Den feminine udgave af karbonater eller opbyggede snøre støvler er mere som bjergtrappere end tunge militære fodtøj. I mellemtiden vil karbonatet fungere bedre under en tur på Krupówki end under en march til toppen af ​​de polske bjerge. Farverige sko er et hit i indeværende sæson. Du kan vælge ikke kun sort, hvidt eller rødt fodtøj, men også pink eller sort med udskrifter forskellige interessante billeder. Desuden er disse sko ikke kun farverige. De har ofte forskellige applikationer, der får en kvinde til at skille sig ud fra mængden. Disse applikationer er meget forskellige. De kan være patches med hjerter, kranier, skibe, samt specielt plisseret, ekstra hud, der tiltrækker alles øjne.

Hvad skal jeg have på kulstof?

Vi begynder at bære jakker og jakker. Glany i denne feminine udgave passer ikke kun til forskellige typer dunjakker, men også længere, one-color frakker. Messingfodtøj understreger kvindelighed, hvilket giver den en noget nødvendig klo. For at gøre denne klo mere synlig, kan du investere i en varm bomuldskjole - med glasset bliver et godt symbol på kvinders selvtillid. Dette er et godt valg for kvinder, der sætter pris på feminine dele af outfitet, og samtidig ønsker ikke at klæde sig alene i romantiske stileringer. Det er også værd at splashing med tøj, især når man går ud til byen - en elegant kulør med kulstof i en interessant farve vil fungere bedre end sofistikerede høje hæle.