Hvilke sko passer bedst til børnehave?

Støvler til børnehave - sikkerhed først!

Under førskolespil i gruppen af jævnaldrende udelukker børn ofte hæmmelser, de føler, når de narrer sig sammen med deres forældre. Det er derfor, at tøflerne , som barnet skal bære, skal være sikkert. Hvad betyder dette? Lad os se efter en model med en solidsål - barnet glider ikke selv på den malede parket. Det er også vigtigt, at børns skoens fingre er opbygget - under børnenes spil kan barnet utilsigtet ramme det hårde objekt med sin fod. I en førskolebarns hverdag sker der meget, så lad os sørge for, at vores barn ikke skiller sig ud fra sine jævnaldrende og hurtigt kan trække af og tage på sko. Et stort udvalg af sådanne modeller findes i onlinebutikken ButyModne .pl.

Perfekt hjemmesko - nemt at sætte på!

Preschooler skal demonstrere uafhængighed - sæt på og tag sko ud under spil og skift sko før du går udenfor. Vi kan gøre det lettere for ham at gøre disse ting ved at vælge tøfler, der er behagelige at sætte på. Forældrenes nummer 1 i nogle år forbliver velcro sko. For at sætte dem ordentligt ind skal du blot sætte foden og stramme låsen. Husk at et lille barn hurtigt kan forbedre velcroen, hvis skoene glider ned under afspilning eller er for stramme og knap og tag tøflerne om et par sekunder, for eksempel hvis foden er kløende eller kiksens stykker falder ind i skoen. Lige så vigtigt, som komforten ved at sætte på, er tøflernes sundhedsegenskaber, og vi bør være opmærksomme på dem ved at vælge de perfekte sko til et børnehavebarn.

De bedste tøfler er sunde tøfler

Antallet af en lille børnehave vokser konstant og udvikler sig. Takket være den øvre overkant holder skoene benet i den rigtige position. Hæle og profileret indersål hæmmer dannelsen af flade fødder, og opbygget hæl og stiv hæl forhindrer hælhæl. Lad os se efter tøfler til børnehave, hvor vores barns fødder vil være godt placeret. Det er også vigtigt, at skoene er åndbare. Vi kan passe på det ved at vælge modeller med en naturlig læderindsats, der absorberer sved og en halv rund udskæring, hvilket sikrer bedre ventilation. Sko til vores børn kan findes på hjemmesiden ButyModne .pl. Lad os sørge for, at dit lille barn sætter på ny sokker hver dag og tager sig af at skifte dem lige efter at have kommet hjem.

Og hvad med mode?

hjemmesko børnehave sko, som vi ofte byder på - et barn vil vokse ud af dem, materialet bliver beskidt eller skoene bliver beskadiget som følge af leg. Når du vælger et nyt par, skal du tage højde for barnets forventninger og hendes smag. Lad os se efter moderigtige tøfler, som vil være glade hver dag. Mange børn reagerer dårligt på at gå i børnehave - ændre miljøet, en stor gruppe jævnaldrende, ukendt tante - disse faktorer kan påvirke barnets trivsel. Lad os sørge for, at barnet har sin yndlingsmascotte, outfit og hjemmeskoDet vil give ham mod til at bryde isen i at håndtere børn og gøre første venskaber