Hvilke sko til et bryllup om efteråret?

Måneden er vigtig

Efteråret er en sæson, der er ekstremt mangfoldig med hensyn til vejrforhold. Varme, der stadig minder om sommer- og feriedage, er sammenflettet med regnfulde og blæsende. Sammenbruddet forekommer normalt i oktober eller november, når vi i stigende grad tænker på den kommende vinter. Derfor skal du overveje den måned, hvor ceremonien skal finde sted, når du vælger en bryllupsgarderobe.

  • I september kan du med sikkerhed forudsige, at vejret med hensyn til temperatur vil være tilfredsstillende - oftest er det over 15 grader, og nedbør er ikke hyppigt. Det er meget mere sandsynligt, at solen vil være på himlen let overskyet med sommerbrise. Derfor er det optimalt at vælge behageligt fodtøj, der giver dine fødder åndbarhed og komfort. Derfor anbefaler damer sandaler og pumper . Mokasiner og traditionelle sko er tilladt for mænd.
  • Oktober kan være meget skiftelig. Det kan være solrige og behageligt, men også regnfuldt og blæsende. Så lad os tage på efteråret bryllupssko, der vil dække din fod lidt mere end lette sandaler. Så hæle, pumps og sko fungerer. Herrer skal fokusere på klassikerne og vælge slip-on eller bundet lædersko.
  • November er en måned, hvor vi tænker mere og mere på sne, kulde og kælk. Det varierer dog - der kan være frost og nedbør, men der kan også være en temperatur over 10 grader, og solen er fuld. Så lad os være klar til forskellige forhold og tjek vejrudsigten. En god beslutning vil for eksempel være høje hæle , som til sidst skifter til høje hæle eller ballerinaer, mens de allerede er i rummet. For mænd anbefaler vi stadig klassikerne - sko er altid en god beslutning!

Efterårs bryllupssko - frem for alt komfort

Uanset sæsonen skal bryllupsantøjet være behageligt. Dette gælder primært sko, hvor du vil tilbringe lange timer. Oftest starter ceremonien i den tidlige eftermiddag - omkring 14 og slutter ved daggryets knæk. I så mange timer i skoene skal du have det godt. Der er ikke tale om pres, slid eller ustabilitet. Vi anbefaler ikke at vælge ukontrollerede sko - bestil din model og lav en prøve. En fest med venner, en date, en gåtur eller hjemmedans skal sørge for, at dine sko bestås eksamen på festen hele natten.

De fleste damer kan ikke forestille sig en sådan begivenhed uden høje hæle. Når du vælger en model til dig selv, skal du dog være opmærksom på højden på stiften tilpasset dine evner. Damer, der tilbringer flere timer i høje hæle hver dag eller hver weekend går på datoer eller møder venner med dem, har råd til en højere variant - f.eks. Sorte ruskind på hævet eller sorte udsatte pumper på stillingen . For kvinder, der dog ikke bærer dem hver dag, anbefaler vi lavere og mere stabile varianter - f.eks. På stolpe eller kiler, såsom sorte ruskindspumper på kilen eller Nio Nio klassiske røde pumper .

Tag ekstra sko til et efterårsbryllup

På grund af det faktum, at du vil have mange timers brug i sko, er det altid værd at have en ekstra model til din forklædning. Dette gælder både damer, der ønsker at skifte høje sko til lave, behagelige varianter - f.eks. Ballerinaer, moccasins eller endda flip flops samt mænd. Herrer kan med succes skifte sko til flere sportsgrene - fx sneakers eller moccasins. Selvfølgelig er tilstedeværelsen og det elegante, pæne udseende vigtigt. Ingen vil dog give dig skylden, når du tager behageligt fodtøj efter den officielle del, når det er tid til sjov. Hvad mere er, vores butik tilbyder stilfulde varianter, der kombineres godt med en elegant dragt - fx mænds klassiske hvide sko Converse Chuck Taylor All Star eller kvinders lyserøde champagnemocasiner . For et ungt par og andre begivenhedsarrangører, for eksempel forældre, vidner, er det vigtigste, at alle skal føle sig trygge og huske brylluppet så godt som muligt. Så i stedet for at klæbe fødderne på lapper de næste par dage eller opgive at danse på dansegulvet, skal du give dig behageligt fodtøj og et ekstra par til forklædning! Vi er overbeviste om, at dette vil være den rigtige beslutning!

Vi håber, at vi hjalp dig med at beslutte, hvilke sko til et bryllup i efteråret er værd at vælge. Sørg for at tjekke vores butiks tilbud, hvor vi giver kunderne en masse modeller, der er perfekte til en sådan lejlighed - til kvinder, mænd og børn. Nyd shopping og fantastiske sjove ønsker ButyModne.pl-teamet!