Hvilke sko til et forårs bryllup?

Juster forårets bryllupssko efter vejret

Selvom dette tip lyder meget åbenlyst, ignoreres det ofte. Ikke desto mindre siger selv gamle polske ordsprog "i marts som en gryde" eller "aprilplade, fordi det sammenfletter, lidt vinter, lidt sommer". Så du kan forvente forskellige vejrforhold. Undertiden i slutningen af ​​marts er græsplæner dækket med et lag sne, og andre gange, i begyndelsen af ​​april, modnes vi i haven og arrangerer den første grill. Det er derfor værd at kontrollere de langsigtede vejrprognoser. Dette er dog ikke altid effektivt nok. Hvad er løsningen? Bliv klar til enhver begivenhed. Vi anbefaler derfor, at du har mindst to par sko op på ærmet.

  • Koldt, tidligt forår - når vejret udenfor ligner vinteren end drømme-foråret, og termometre angiver en temperatur på ca. 10 grader og mindre, er det værd at fokusere på funktionalitet. Risiker ikke, og i stedet for afdækket fodtøj skal du tage solid beskyttelse til dine fødder. Hvis der er frost, bliver du ikke kun kold, men du glider for eksempel ikke på grund af den tilpassede sål. Vi anbefaler, at kvinder vælger høje hæle eller meget moderigtige høje støvler . Herrer kan vælge Jodhpur-støvler eller lave sko .
  • Sommerens varme, behagelige harbingere - når foråret allerede er fyldt, når temperaturen et loft over 15 grader, og solen skinner mere og mere intenst, kan du med succes vælge forårets bryllupssko i en mere afslappet, udendørs version. For damer, der kan lide hæle, anbefaler vi pumps , og dem, der foretrækker en flad version - ballerinaer . Herrer kan igen vælge sko, der fungerer året rundt og er en tidløs klassiker, eller hvis de foretrækker en løsere smart afslappet stil, meget moderigtige sneakers .
  • Den varme forår og sommer - når kalendersiden ruller til juni, tænker vi mere på slutningen af ​​foråret som om sommeren. Dette er indikeret af temperaturer, kreationer på gaden, men også stemninger. Så lad os vælge let, åndbart fodtøj, der garanterer god ventilation. Damer anbefaler sandaler - fås i flade varianter, høje hæle, hæle eller kiler. For mænd vil moccasins være dejlige, som fører vejen i et par sæsoner blandt forårets bryllupssko.

Hvilke sko til et bryllup i foråret - tag på komfort!

Et bryllup er normalt en begivenhed, der varer en halv dag og hele natten. Festerne starter omkring 14:00 og varer til daggry. Vi er opmærksomme på, at enhver gæst ønsker at se stilfuld og fænomenal ud, men vi opmuntrer til, at look og komfort går hånd i hånd. Mine damer og herrer, vi anbefaler, at du vælger stabilt fodtøj, der passer til størrelsen. Der kan ikke være tale om undertrykkelse, gnidning eller problemer med at opretholde balance. Du er nødt til at vælge sko til dine behov og præferencer - hvis du har en bred fod, skal du hellere tage sko på med en rund tå, der ikke klemmer dine tæer, og hvis du har en meget slank, snøring giver dig mulighed for at tilpasse fodtøjet til formen på din fod.

Et vigtigt tip til kvinder, der søger svar på, hvad forårets bryllupssko skal vælge, er, at hælen er tilpasset oplevelsen. Selvom dette lyder abstrakt, kan vi forsikre dig om, at det er ekstremt vigtigt. Hvis du bruger flere timer om dagen på høje hæle, fordi de er en del af din påklædningskode, eller i det mindste flere gange om måneden, du går ud i flere timers møder i denne type sko, kan du med succes vælge en 8 cm høj hæl og mere. Så længe det er en stabil sko, kan du håndtere den, fordi foden er tilpasset sådanne omstændigheder. For eksempel fungerer lyserøde pumper på en holografisk hæl eller orange gennemsigtige hæle . Hvis du dog på høje hæle lejlighedsvis, og på samme tid ikke nævner denne oplevelse bedst, anbefaler vi, at du vælger den nedre variant på en meget stabil hæl - f.eks. Stolpe eller kiler. Eksempler på denne type sko er Renda-sorte pumper med flade hæle eller røde pumper med VINCEZA-bue .

Komfort afspejles også uden tvivl i tilpasningen af ​​sko til din foretrukne stil. Så hvis du ikke har det godt i en given sko, og dit domæne er sportsstil, skal du ikke tvinge dig selv til at bære elegante, stilfulde sko. Dette gælder både damer og herrer. Vi opfordrer dig til at lege med mode og bryde elegancen med mere afslappet eller sportssko. Herrer kan godt lide sorte klassiske herretøjssko XN35 eller sorte sejler loafers og grå kvinder sølvkile sneakers .

Vi håber, at takket være vores tip, du allerede ved, hvad sko til et bryllup i foråret er værd at vælge. Vejledes først og fremmest af din følelse af æstetik og komfort. Tjek vores butiks tilbud, vælg en model af sko, der imødekommer dine behov og dans i dem hele natten! God shopping!