Hvor mange par sko skal vi have i vores skab?

Dagens emne i vores næste tekst er spørgsmålet om antallet af sko. Kvinder har det bedste svar - jeg har stadig for lidt. Herrer har ikke brug for så meget fodtøj, men nogle gange er det værd at splurging og spekulerer på, om nogle sko ikke mangler os nogle gange? Og det er bestemt!

 

Vi bør have sko ikke kun til hverdagsløb, mindst to par, men også sko til særlige arrangementer eller festligheder. I kvindernes garderobe vil hæle eller lavhælede sko være obligatorisk og fremhæve kjole. Og for mænd, lakeret, elegante sko er grundlaget uden som du ikke kan flytte!

 

Sko til dagligdags

Dette er noget, der er et obligatorisk punkt. De sko, vi har brug for, er afhængige af sæsonen. Om foråret har vi brug for lidt lettere, men vandtætte sko. I foråret, som du ved, vises uventet nedbør. Om sommeren har vi mest brug for sandaler og sko, der nemt kan stå på fødderne. Et par er bestemt ikke nok! Og det er ikke kun, at vi har brug for sko til forskellige afsætningsmuligheder. Sommersæsonen fremmer galskab på spil! Dette er også den perfekte tid til at købe dine drømmehæl. Bare i juni, juli og august kan du finde smukke modeller, der er værd at alle penge! Vi skal beskytte os bedre i efteråret - og vælg farverige, holdbare wellington støvler hvert år. Vinter, det er kendt. Sne støvler vil være den bedste mulighed, samt vinter trappere med speciel pels.

 

Fodtøj til den ceremonielle udgang

Her bliver sagen kompliceret. Kvinder bør have i deres skab kun de ovennævnte høje hæle eller andre sko, der vil fungere som f.eks. En kjole. Du vil også have brug for flot flade hæle, der matcher løse stilarter. Mine herrer, de burde fylde på moccasiner, helst i to farver. Universal - sort - og også i mørkebrun, for eksempel til efterårsbeklædning. Også nyttigt er sneakers og uerstattelige sneakers, selv for at gå ud til byen eller gymnastiksalen.

 

Antallet af sko, som du kan se, kan være ret stort, afhængigt af dine præferencer. Ikke desto mindre er der intet galt med det - det er værd at have flere par sko, så to dage efter bryllupet af en ven, ikke se efter det rigtige par til din stylisering. Hvorfor bekymre dig om dette emne, hvis vores garderobe vil have den rigtige løsning?