Hvordan pleje læder, elegante sko?

Læder sko er fodtøj, som vi burde have i vores skab, i hvert fald til sommer eller vinter. Sådanne sko er ikke kun ekstremt holdbare, men også smukke. De er velegnede til bryllup eller juleaften. Alt afhænger af omstændighederne. Og hvis deres køb er simpelt og behageligt, kræver det at være meget tålmodighed og regelmæssighed at tage vare på disse sko. Kun på denne måde vil vi kunne nyde deres kvalitet og æstetik i længere tid.

Hvad skal du være opmærksom på, når det kommer til denne type fodtøj? Lad os først se bort fra sælgeren, der tilbyder os et produkt til huden, der er tilgængelig med det samme. Disse typer af produkter er ikke en ekstra belastning på kunderne, men muligheden for at forlænge livet for nyopkøbte par sko. Hvordan virker det og hvis tipsene indeholder vores produkter? Vi kan besvare dette spørgsmål bekræftende!

Korrekt imprægnering

Imprægnering er det første skridt i retning af at bruge vores sko. Takket være det kan vi nyde kvaliteten af ​​fodtøj. Imprægnering bør anvendes lige før første montering af sko efter køb, helst et par timer før de går ud. Der er rigtig mange specifikationer på de polske og udenlandske markeder, så der er meget at vælge imellem. Det er værd at huske at vælge den rigtige imprægnering for et par sko, for ikke at beskadige farven og toplaget. Derudover forpligter mange nye brugere af læderfodtøj en meget stor fejltagelse. Det er en one-time sprøjtning af fodtøj med imprægnering, mens vi faktisk skal anvende et par lag af det specifikke, indtil det ikke vil blive absorberet i materialet. Kun på denne måde er de sikrede sko virkelig beskyttet mod snavs og fugt.

Forberedelse af sko til vinter og sommer

Sommer, selvom det er normalt varmt, kan overraske os med hurtige storme, der bare kommer ud af ingenting. Derfor er det værd at huske at beskytte sko før og efter en så kritisk situation. Aviser, der absorberer fugt, virker bedst for denne type hjælp. Mange mennesker lægger våde lædersko på radiatoren. Det er en fejltagelse - hud det kan også hærde, og skoene må ikke genindsættes. Hertil kommer, at hvis vi opbevarer varmere sko til garderobeskabe og bruger læder oftere, bør læderfodtøj være fyldt med et specielt objekt, som vil holde samme form. På samme måde skal vi beskæftige os med hver sko, især hvis vi gemmer dem i en skokurv. Det er også værd at overveje omklædning, om det undertiden ikke er bedre at bruge en skohorn. Ved at bruge det, vil vi være i stand til at holde bagsiden af ​​skoene i meget god stand i mange år.